29 iunie 2011

New Video : Drake - Marvin’s Room

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Drake-utvro-2011.jpg
Drake a avut ceva probleme cu casa de discuri, dar s-ar parea ca s-au rezolvat! Artistul promitea ca se apuca de lucrul la un nou album si, pentru a ne arata ca se tine de treaba, lansa doua piese. Acestea – intitulate “Marvin’s Room” si “Trust Issue”, postate pe blogul sau – veneau ca un bonus, nefacand parte de pe material. Initiativa sa nu a fost, insa, pe placul label-ului.
Universal i-a sters lui Drake cele doua melodii de pe internet, spre disperarea acestuia. Desi ne asteptam sa nu mai auzim piesele, artistul canadian a scos cu o zi in urma un clip pentru “Marvin’s Room”, o balada dedicata fostei iubite.
Videoclipul regizat de Hyghly a fost filmat in Toronto si il infatiseaza pe Drake foarte ravasit si frustrat, dupa o despartire. Artistul apare intr-un bar, dand pe gat mai multe shot-uri si flirtand cu cateva domnisoare, in incercarea de a-si inneca durerea. Dar nu reuseste sa uite de fosta sa dragoste si da un telefon nocturn, ametit de alcool.
“Marvin’s Room” – spunea Drake – e un track nascut din lipsa de somn, care vine cu un mesaj de dupa despartire. Imaginile foarte intunecate si neclare sunt in ton cu ‘feeling’-ul pe care il da piesa…
Viitorul album al lui Drizzy, initulat “Take Care”, va iesi pe piata pe 24 octombrie in Statele Unite.
Drake ~ Marvins Room (Official Video) from OctobersVeryOwn on Vimeo.

New Viideo : Dan Balan - FreeDoom

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Dan_Balan_1480-art.jpg
 Dan Balan a renuntat la viata de noapte, la a mai urmari si ucide tinere, in ciuda succesului urias pe care l-a avut cu videoclipul piesei “Justify Sex”. In schimb, a ales o zi insorita, ambient multicolor si, evident, femei sexy, pentru a filma noul videoclip “Freedom”.
Piesa “Freedom” este compusa si produsa in totalitate de artistul care a facut furori acum cativa ani alaturi de ceilalti doi componenti ai trupei O-Zone. De cand a renuntat la titulatura de “Crazy Loop” si si-a insusit numele real pe scena, Dan Balan a scos hit dupa hit. Va mai amintiti de “Chica Bomb”?
Cantaretul de peste Prut a ales un sound diferit pentru aceasta melodie si a pus accentul pe elemente electro. Iar videoclipul este la fel de simplu si de placut ca si vocea solistului.
Filmat in luna mai in sudul Frantei si regizat de Pavel Hoodyakov, un cunoscut regizor rus, clipul are o poveste interesanta: satul de bautura, femei si cluburi, Dan Balan incearca sa evadeze, departe de oras, in cautarea libertatii si a unei superbe domnisoare pe care o vede la televizor. Si dupa ce o gaseste intr-un final, artistul se arunca in gol de pe o stanca. Mai departe, descopera din videoclipul de mai jos.

★ PlaYOnS CommunitY ★