25 iunie 2011

New Single : Morandi - Serenada

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/morandi_serenada_43-utvro.jpg
“Serenada” este al patrulea single de pe “Zebra”, album ce va fi lansat sub labelul Universal Music in aceasta vara. Morandi doresc sa scoata un album intreg de single-uri, blow-up de creativitate marcat si prin proiectele solo ale membrilor trupei, “shakin it like in Rio“.
Videoclipul piesei, in regia lui Iulian Moga, a fost filmat miercuri si joi la Buftea, si in continuarea maratonului, Morandi au plecat imediat dupa filmari pentru a sustine un concert in Rusia.
Pregatiti-va de temperaturi foarte ridicate, “Zebra” vine.

New Video : Limp Bizkit - Gold Cobra

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/limp-bizkit-utvro-20111.jpg
Mult-asteptatul videoclip pentru piesa “Gold Cobra” a fost lansat oficial pe site-ul trupei Limp Bizkit.
Rockerii ne-au dat trezirea cu un clip nou-nout, pentru cea mai noua melodie, chiar inainte ca albumul “Shotgun” sa fie promovat si lansat pe piata muzicala. Materialul va fi lansat pe 27 iunie in Marea Britanie si pe 28 in Statele Unite.
Fred Durst si echipa sa isi fac de cap in videoclip, merg pe motocicleta danseaza si nu rateaza cateva sedinte de face-painting. Cam asa am putea descrie pe scurt clipul. Insa daca ne referim la performanta artistilor, nu avem destul de multe randuri pentru asta.
Discul “Gold Cobra” a fost inregistrat in formula Fred Durst, Sam Rivers, Wes Borland, DJ Lethal si John Otto, iar productia a fost semnata in totalitate de Fred Durst Productions si The Zoo FX. Materialul va aparea sub mai multe variante, iar editia standard va include un total de 13 piese. Pe de alta parte, editia deluxe va avea 3 single-uri in plus.
Pana in prezent, trupa Limp Bizkit a vandut peste 35 de milioane de albume in toata lumea, dintre care 16 milioane doar pentru discul “Significant Other”.
Cu o saptamana inaintre ca albumul sa iasa pe piata, vocalul formatiei, Fred Durst, vorbeste despre ce inseamna acest nou material pentru membrii Limp Bizkit. “Gold Cobra nu e este o reuniune, este o revenire”- precizeaza el.
Rockerii hotarasera sa ia o pauza in anul 2005, in urma unor neintelegeri si planuri individuale; acestia s-au reunit in 2008, anuntand printr-un comunicat de presa – “Am decis ca suntem mult mai dezgustati si plictisiti de muzica foarte populara, decat suntem unul de celalalt. In ciuda locurilor unde ne-au purtat drumurile fiecaruia, trebuie sa recunoastem ca aceasta formatie are o energie si o forta unica, pe care nu o mai poti gasi nicaieri. De aceea, Limp Bizkit s-a intors!

★ PlaYOnS CommunitY ★