18 iunie 2011

Of. Version : Chris Brown ft. Justin Bieber - Next 2 U

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/justin-chrisbrown-utvro1.jpg
Dupa ce in urma cu peste o saptamana pe internet iesea o varianta neterminata si nefinisata a videoclipului “Next 2 You”, acum Chris Brown si Justin Bieber au lansat oficial versiunea finala.
Cei doi nu au fost foarte incantati de faptul ca “Next 2 You” ajungea online la o calitate scazuta, mai ales ca au muncit foarte mult pentru acest videoclip, regizat de celebrul Colin Tilley, si ar fi vrut sa il prezinte fanilor cum se cuvine.
Diferentele intre cele doua versiuni nu schimba nimic in poveste. Atat starul canadian, cat si cantaretul de R&B apar la inceput foarte fericiti, alaturi de iubitele lor. Tensiunea incepe sa se faca simtita in momentul in care tatal prietenei lui Bieber vine si o ia cu forta pe aceasta. Lucrurile incep sa scape de sub control, ‘apocalipsa’ – care nu stim exact ce cauze are – loveste Pamantul, iar pe strazi de declanseaza haosul… Finalul? Va las sa il decoperiti singuri.
Piesa “Next 2 You” este extrasa de pe albumul ‘F.A.M.E’ al lui Chris Brown, lansat in luna martie a acestui an. Melodia a debutat pe locul 10 in totul in topul Hot Digital Songs si apare acum pe 26 in topul Hot 100.
Videoclipul e bunicel !! Si piesa imi place la nebunie ! :D . Acum ca sa comentez putin :)) : ma enerveaza cand il vad pe Chris Brown dansand ca un homosexual in mijlocul drumului !!  Fail !! Trebuia sa aleaga si coregraful un dans mai masculin ! :P >:)

★ PlaYOnS CommunitY ★