29 mai 2011

BAd Version : Nicki Minaj - Did It On ‘Em

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Photo_PinkFrida_utvro2.jpg
Multa culoare, ca de obicei, mult ruj de buze, peruci colorate, outfit-uri excentrice, imagini din show-uri electrizante, fani extaziati si multa distractie – toate acestea apar in cel mai nou clip al lui Nicki Minaj pentru melodia “Did It On ‘Em”, lansat special pentru a fi promovat online!
Videoclipul a fost lansat de rapperita supranumita Barbie din Harajuku in semn de multumire pentru fanii sai, care au sustinut-o la concertele din turneul abia incheiat. “Este o modalitate de a spune ‘multumesc’. Va iubesc! Va multumesc pentru sustinere. Mi-ati dat viata si forta in turneul ‘I am still music’. xo4Life“, a scris Nicki pe Twitter.
Imaginile au fost selectate si aranjate de Dj Scoob Doo si – daca nu v-ati prins deja – au fost surprinse in timpul turneului “I Am Still Music”, in care Minaj a cantat in deschiderea show-urilor lui Lil Wayne. Acum, Nicki se pregateste sa plece intr-o alta serie de spectacole, alaturi de Britney Spears. “Femme Fatale Tour” va debuta pe 16 iunie in Sacremento si se anunta a fi ‘revoltator’.

New Single : Eminem & Royce 5′9” - I’m on Everything

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/eminem-royce-hell-the-sequel-utvro1.jpg
Eminem si Royce da 5′9” au anuntat ca vor lansa mini-albumul comun, intitulat “Hell: The Sequel”, pe 14 iunie. Si pentru a ne demonstra ca se tin de treaba, acestia au inceput deja sa lanseze piese de pe material. Dupa “Fast Lane“, acestia au scos si “I’m on Everything”.
Eminem, care se tine acum departe de droguri si alcool, revine pe scena muzicala in mare verva. Acesta arunca cu versuri in stilu-i caracteristic pe track-ul cu numarul 5 intre piesele de pe albumul marca “Bad Meets Evil”, care va iesi la Shady/Interscope Records. Melodia contine si un sample din textul comediantului Mike Epps- “syrup, pain killers, cigarette, weed” si a fost produsa de Mr.Porter.
EP-ul va avea noua melodii, pentru care Eminem si Royce au lucrat cu producatori precum Supa Dups, Mobb Deep de la Havoc, Sid Roams sau Bangladesh, iar un element surpriza este colaborarea cu Bruno Mars.
Eminem si Royce s-au cunoscut in 1996, la un concert in Detroit si au lucrat impreuna pana in 1999 in formula “Bad Meets Evil”. Apoi s-au certat in urma unor neintelegeri, dar s-au impacat dupa ce prietenul lor comun Proof a fost impuscat in 2006. Acum impartasesc aceeasi viziune asupra vietii, pe care ne-o vor impartasi si noua odata cu albumul.
Iata si a doua mostra de pe albumul “Hell: The Sequel”:

★ PlaYOnS CommunitY ★