17 mai 2011

New Single : Lagy GaGa - Marry The Night { :> too }

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/inna-2456.jpg
Lady Gaga nu pierde nicio clipa. Pentru ca mai are aproape o saptamana pana la lansarea celui mai nou album, artista scoate pe banda rulanta piese.

Dupa ce mai devreme v-am anuntat ca solista a lansat piesa “Hair”, acum va spunem ca diva s-a tinut de cuvant si a scos pe piata si single-ul “Marry The Night”. Cu siguranta fanii cantaretei sunt in delir. Nici nu au apucat bine sa invete refrenul piesei “Judas”, ca Gaga a si scos “Hair” si “Marry The Night”.

“Vreau sa sarbatoresc si sa impart albumul Born This Way cu monstruletii mei intr-un mod special, neexplorat de nimeni pana acum. Zynga a creat un loc magic in vecinatatea Farmvill-ului unde fanii mei se pot juca si pot asculta primii intregul album”, a transmis Lady Gaga intr-un comunicat. Am incercat :)) . Ferma mea e plina de stilul GaGa . ( P.S - Daca joci si alte jocuri create de Zynga intra in RewardVille si ia-ti pt. fiecare joc un item exclusiv :> )

Intregul album “Born This Way” este inspirat din atmosfera anilor ’80, ceea ce a adus-o pe artista intr-un cu totul alt nivel muzical. Totusi, exhibitionismul din concerte nu ii lipseste, asa ca daca va gandeati ca nu mai este aceeasi Lady Gaga, v-ati inselat. Piesa “Marry The Night” este una dintre preferatele artistei de pe noul album, asa ca nu avem nicio indoiala ca o vom auzi cat mai des prin concertele divei.

“Marry The Night” este o piesa special creata pentru cluburi, in stilul melodiilor deja consacrate “Telephone”, “Just Dance” sau chiar “Bad Romance” si se anunta unul dintre hiturile dance ale verii. Ca si in “Born This Way”, prin noul single cantareata ne anunta ca se accepta asa cum este.

Cantecul a fost lansat astazi, pe Gagaville, o versiune marca Lady Gaga a popularului joc Farmville, de pe Facebook. Creat de Zynga special pentru ca Gaga sa stea in legatura permanenta cu fanii si ideilor lor, jocul este foarte util si in cazul in care artista va lansa albumul, pentru ca va fi primul loc de unde veti putea asculta piesele.

Piesa o puteti asculta si voi mai jos, intr-o varianta de pe Youtube. Ei, ce parere aveti? Intra in topul pieselor voastre preferate?
Piesa mea fav de pe ,,Born This Way" ramane The Edge of Glory ! :X

New Single : Lagy GaGa - Hair ! { :> }

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/108960_lady-gaga-utvro.jpg
Asa cum a promis, cu mai putin de o saptamana inainte de a-si lansa noul album “Born This Way”, Lady Gaga a mai lansat un single de pe material. Intitulata “Hair”, piesa este si ea – la fel ca cea care da titlul albumului – un imn inchinat increderii in sine.
Melodia a aparut pe iTunes, ca parte a numaratorii inverse pana la ziua marii lansari. Si este genul de piesa la care nu ai cum sa bati din picior… Iesit din mainile producatorului preferat al lui Lady Gaga , este un track disco, cu fragmente de saxofon interpretate de Clarence Clemons, din trupa lui Bruce Springsteen, E Street Band.
Fidela mesajului promovat in “Born This Way”, mama monstru subliniaza inca o data importanta increderii in sine: “Whenever I dress cool, my parents put up a fight/ And if I’m a hot shot, Mom will cut my hair at night/ And in the morning I’m short of my identity/ I scream, ‘Mom and Dad, why can’t I be who I want to be? (…) I just wanna be myself and I want you to love me for who I am / I just wanna be myself and I want you to know I am my hair”.
De cum a aparut online, trackul a primit feedback pozitiv de la fani. Gaga scria pe Twitter celor care o sustin: “Mesajele voastre ma fac sa plang de fericire”. Cantareata va lansa albumul pe 23 mai, urmand sa plece intr-un turneu de promovare.

★ PlaYOnS CommunitY ★