10 mai 2011

2Clip : Guess Who - Oriunde te duci / Stiu deja !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/guess-whobloc-art.jpg
Artistul roman Guess Who revine in forta cu doua piese noi. Cantaretul a incercat si o varianta mai putin folosita in industria muzicala si anume, a lansat un singur videoclip pentru doua piese. “Oriunde te duci” si “Stiu deja” sunt adresate in special fanilor de pe retelele de socializare, insa daca e sa ne luam dupa succesul melodiei “Manifest”, cu siguranta in curand le vom vedea si pe tv.
Ca sa nu-si supere fanii ce stau lipiti de televizor pentru a vedea ce a mai scos Guess Who, solistul a anuntat ca single-ul “Tot mai sus” va aparea pe piata incepand de maine. Piesa va purta si numele noului album al artistului, care va fi lansat sub aripa casei de discuri Music Expert Company impreuna cu Gazeta Sporturilor. In urma cu exact o luna, adica pe 10 aprilie, Guess Who a apelat la deja celebrul regizor Iulian Moga pentru a filma clipul pentru cele doua piese.
http://www.utv.ro/media/Guess-Who-Oriunde-te-duci-Stiu-deja-2011-utvro.jpg
Rapperul a lansat videoclipul, care prefigureaza aparitia celui mai nou material al sau, “Tot mai sus”. “Oriunde te duci” si “Stiu deja” sunt disponibile deocamdata in mediul on-line, insa saptamana aceasta vor aparea si pe piata. Asa cum ne-am asteptat, Guess Who a apelat si acum la Spike si Grasu XXL pentru cele doua piese. Si anul trecut cantaretul a lansat in paralel un single pentru mainstream (“Unu Altu”) si celalalt pentru on-line (“Manifest”). Cel din urma s-a bucurat de un succes interesant, adunand peste 6 milioane de views pe canalul sau de YouTube si a fost preluat de toate televiziunile muzicale si nu numai, din tara.

★ PlaYOnS CommunitY ★