4 mai 2011

=)) : Katy Perry este o ..... tocilara !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Katy-perry-2011-utvro.jpg
Russell ai nimerit-o !
Poate arata Katy Perry sinistru? Am zice ca oricum s-ar costuma, machia si accesoriza, ar trebuie sa arate bine. Coperta materialului “Last Friday Night (TGIF)” ne ridica, insa, semne de intrebare…
Sotia comediantului Russell Brand da dovada la randul ei de mult umor. Asadar, pentru noul sau material, care contine o serie de remixuri ale piesei “Last Friday Night”, artista s-a transformat intr-o adevarata tocilara. A folosit toate ingredientele – ochelari pe toata fata, lipiti cu scotch, un aparat dentar de toata frumusetea si o privire nu foarte directa!
http://www.utv.ro/media/katy-perry-u.jpgDe altfel, cantareata ne obisnuise cu tot felul de aparitii: in 2010 la Teen Choice Awards, unde a indeplinit rolul de gazda, a aparut ca tocilara, dar si ca majoreta, ca regina a balului, dar si ca tipa goth sau hippie.
Pentru asa o piesa, insa, trebuia o coperta pe masura! Daca va mai amintiti, Katy Perry dezvaluia cu ceva timp in urma ca a compus melodia dupa o noapte nebuneasca petrecuta alaturi de cateva prietene. “Am baut niste beri si am dansat pana nu am mai putut. Apoi am mutat perecerea inapoi la hotel. Mare parte din melodie vine cu versuri inspirate din realitate, mai putin acel menage a trois care nu s-a intamplat… din pacate! Dar, da, alergatul in pielea goala prin parc a fost ceva ce s-a intamplat. Asa ca am decis sa scriu o piesa despre acea noapte chiar a doua zi!”, a explicat artista.
Katy Perry se afla acum in plin turneu de promovate a albumului “Teenage Dream”, pe al carui tracklisting apare si “Last Friday Night”. Momentan se afla in Australia, unde va canta pana la jumatatea lunii mai.

Cover : Scylar Grey - Love The Way You Lie

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/skylar-grey-pretty-utvro.jpg
Un cover de exceptie !
Ne-am obisnuit sa vedem mega-hit-uri cantate de alti artisti, iar acum avem parte de o interpretare foarte interesanta a lui Skylar Grey a piesei semnate de Rihanna, “Love the Way You Lie”.

Iar daca nu stiati, aflati ca Skylar se afla in spatele hit-ului produs de Alex Da Kid, ca si compozitoare. Asadar, deloc straina de melodie, artista apare stand la pian, intr-o camera de hotel slab luminata, cu un pahar de vin in fata, oferind o interpretare emotionanta piesei.

Holly Brook Hafermann, pe numele sau real, si-a lansat albumul de debut – “Like Blood Like Honey” in 2006. S-a remarcat dupa ce a scris “Love the Way You Lie” si a fost cooptata de Alex Da Kid la Wonderland Music, a colaborat cu Diddy-Dirty Money pentru piesa “Coming Home”, cu Lupe Fiasco pentru “Words I Never Said” si cu Dr. Dre pentru “I Need a Doctor”. Cum vi se pare vocea ei?
Mie unuia mi se pare abolut superba ! As asculta piesa de 1.000.000 de ori ! :X

★ PlaYOnS CommunitY ★