2 mai 2011

=)) : Justin Bieber are probleme cu ouale !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/justin-bieber-utvro231.jpg
JB : - O fi vreo aluzie la ouale mele ? :((
Nu toata lumea – cel putin in Sidney – s-a infestat cu ‘febra Bieber’. Se pare ca mai sunt destui ‘non-beliberi’, iar unii dintre acestia l-au atacat pe artistul canadian cu oua, in timpul unui concert.
Justin Bieber, inclus recent in Topul celor mai influente persoane din lume, si-a inceput turneul in Australia. Cei mai multi admiratori australieni au fost in delir la vederea idolului lor, dar iata ca au fost si exceptii.
In ciuda incidentului deloc placut, artistul in varsta de 17 ani nu s-a oprit din cantat si dansat, continuandu-si reprezentatia. Unele voci afirma ca ar putea fi vorba de o farsa a echipei, dar fanii au anuntat ca va fi vai si amar daca ii vor prinde pe autorii ‘atacului’.
Teribil , ce sa spun ? =))

Bon Jovi si-a inceput turneul, fara Richie Sambora...

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/bon_jovi-2011-utvro.jpg
Controversatii zei :> !
La doua zile dupa ce membrii trupei Bon Jovi anuntau ca Richie Sambora s-a internat la dezintoxicare, dand mari emotii fanilor nerabdatori sa ii vada live, formatia si-a inceput turneul cu un show la Festivalul New Orleans Jazz & Heritage.
Rockerii vor ajunge pe data de 10 iulie si in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, in cadrul turneului ‘Live 2011′. Chitarist si backing-vocal la Bon Jovi, Sambora se lupta cu alcoolul de mai multi ani. A fost internat in Cirque Lodge Utah in anul 2007 si apoi la UCLA Medical Center, in cursul aceluiasi an si se pare ca si acum are nevoie de tratament… Acesta vrea sa scape din nou de dependenta de alcool si sa treaca peste extenuarea produsa de lipsa de somn, dupa divortul de actrita Heather Locklear si dupa moartea tatalui sau. Membrii trupei au anuntat ca sunt alaturi de el si il sustin neconditionat:
Suportul noastru pentru Richie este total. El a fost si va ramane mereu un membru al Bon Jovi!“. Momentan, chitaristul a fost inlocuit de Phil “X” Xenidis, care a reusit sa se descurce de minune astfel incat fanii sa nu sesizeze mari diferente de sound. Membrii formatiei au anuntat ca isi vor respecta angajamentele: “Chiar daca Richie va absenta de la urmatoarele concerte, noi vom merge mai departe si il vom astepta cu nerabdare sa se intoarca. Vom continua turneul“.
In timpul show-ului din New Orleans, Jon Bon Jovi a tinut si un scurt discurs, inainte de a canta o melodie relativ noua – ‘The More Things Change, The More They Stay the Same’. “Uitati-va in jur, il veti vedea pe Justin Bieber. Honey, imi amintesc ca era Justin Timberlake… Nici Jay-Z nu era pe vremea cand Ice Cube si N.W.A conduceau lumea rap-ului. Acum a aparut si Lady Gaga, dar eu am fost aici chiar inaintea Madonnei. Lucrurile se schimba, dar ceva ramane constant: iar voi va uitati la el!“, s-a laudat artistul. De altfel, de la albumul de debut al formatiei au trecut aproape 30 de ani! Turneul ‘Live 2011′ a inceput pe 9 februarie 2011 in Statele Unite, iar din luna iunie vor incepe show-urile in Europa.
Sursa : Utv

★ PlaYOnS CommunitY ★