29 aprilie 2011

New Video : Incubus - Adolescents

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/incubus2-utvro.jpg
Incubus devin iar adolescenti !
Dupa aproape 20 de ani de cariera, membrii trupei Incubus revin la perioada adolescentei. Plini de nostalgie, acestia au lansat clipul piesei “Adolescents”, primul single de pe noul album, “If Not Now, When?”, care ar urma sa iasa pe piata pe 12 iulie.
Imaginile alb-negru nu au nevoie de o poveste propriu-zisa, ci sunt centrate pe vocalul Brandon Boyd si colegii sai de trupa, care interpreteaza piesa intr-o camera semi-intunecata. “I’m feeling overwhelmed, overwhelmed/ It’s getting out of line, line, line/ I know I’m not alone/ Just adolescents, you and I”, canta acesta.
’Adolescents’ revine la radacinile rock pline de frenezie ale trupei. Mai departe, piese de pe album precum ‘Promises, Promises’ sau ‘Friends & Lovers’ dezvaluie noi nivele de eleganta, spatiu si un sound mereu in evolutie”, explica Brandon. “Scriind aceste trei piese, am realizat ca venim cu ceva nou. ‘If Not Now, When?’ este scrisoarea noastra de dragoste catre lume. E mai intunecata, mai bogata, mai rafinata si ne-am implicat mai mult ca niciodata!”, a mai spus acesta.
Single-ul a fost lansat in format digital pe 19 aprilie. Albumul este cel de-al  saptelea material de studio al trupei, dupa “Fungus Amongus” (1995),  “S.C.I.E.N.C.E.” (1997), “Make Yourself” (1999), “Morning View” (2001), “A Crow Left of the Murder…” (2004) si “Light Grenades” (2006).

New Video : Ricky Martin - Mas

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Ricky_Martin-art.jpg
  Ricky Martin a lansat astazi un nou clip, pentru piesa “Mas”. Imaginile au fost filmate intr-un concert live si il infatiseaza pe artist pe scena, alaturi de trupa sa de dansatori. Iar atmosfera este incendiara!
Regizat de Simon Brand, videoclipul a fost realizat la un show de la Coliseo Jose Miguel Agrelot din Puerto Rico, tara natala a lui Ricky Martin. Acesta a fost chiar concertul de deschidere a turneului curent.
Neobosit, Martin ‘infecteaza’ publicul cu energia sa infinita si animeaza atmosfera alaturi de formatia si de dansatorii sai. “Hay que pedirle/ Más más más a la vida/ Que sea hasta que se apague el sol/ Y la luna/ Y que no importe/ Más más más lo que digan/ Como si fuera la la última noche/ De tus días”, canta artistul  homosexual ( :)) - rasistu' drq ce sunt )
Melodia “Mas” este extrasa de pe ultimul album al lui Ricki Martin, intitulat “Musica + Alma + Sexo”, ajuns in magazine in luna ianuarie a acestui an. Cantaretul a plecat intr-un turneu de promovare in America de Nord si Europa.
Melodia suna foarte bine ! In general imi plac melodiile in spaniola :> !
 

★ PlaYOnS CommunitY ★