28 aprilie 2011

O.o : Justin Bieber într-o dramă despre baschet !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/justin-bieber-utvro23.jpg
Socant ! :))
Amândoi au la activ o carieră muzicală, iar tânărul star Justin Bieber pare să-i calce pe urme lui Mark Wahlberg. Filmul biografic Never Say Never a fost un hit de box-office pentru superpopularul cântăreţ – cu încasări de 97 de milioane de dolari în toată lumea - şi a convins studiourile Paramount să-i ofere acestuia încă un rol, alături de starul din The Fighter, scrie CinemaBlend.

Proiectul a fost descris drept o combinaţie între Culoarea banilor şi Karate Kid şi, potrivit afirmaţiilor lui Wahlberg, nu va include vreo scenă de dans sau de interpretare muzicală, fiind mai degrabă o dramă plasată în lumea baschetului.

Ideea a fost dezvoltată de actorul nominalizat la Oscar (The Departed, The Fighter) şi Stephen Levinson, după ce l-au văzut pe Bieber pe terenul de baschet, făcând faţă cu succes unor nume cunoscute ale acestui sport. Cei doi vor servi, alături de managerul tinerei vedete, Scooter Braun, drept producătorii viitorului film.

Ar putea fi un bun punct de pornire în cariera actoricescă a lui Bieber, apreciat de viitorul său coleg de filmări drept un „Tupac alb”. „Lumea are nevoie de Justin Bieber”, a mai adăugat Wahlberg.

New Video : Beyonce - Move your Body ;)

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Beyonce-utvro23.jpg
Moove your Body ! :)
Beyonce lucreaza non-stop la noul sau material, care urmeaza sa fie lansat in luna iunie. Cu toate acestea, artista si-a facut timp sa se implice si intr-o campanie care sustine importanta sportului in dezvoltarea armonioasa a copiilor si a lansat un clip exploziv pentru melodia “Move Your Body”.
Cantareata apare in cantina unei scoli si dinamizeaza instant atmosfera. Imbracata cu un tricou alb, short din denim si sosete pana la genunchi, artista combina miscari de hip-hop, latino si dancehall, intr-un dans energic, la care se alatura si elevii.
A little sweat ain’t never hurt nobody/ Don’t you stand there on the wall/ Everybody, just move your body”, canta  Beyonce. “Move Your Body” este un remake al piesei lansate in 2007 “Get Me Bodied”, produsa de Swizz Beatz si refacuta pentru campania primei doamne Michelle Obama impotriva obezitatii infantile.
Viitorul material al lui Beyonce, care nu a primit inca un nume, este in topul celor mai asteptate albume ale acestui an. Recent am aflat ca pe tracklisting va aparea si o piesa in colaborare cu Rihanna. Dar, pana sa punem mana pe album, asteptam cu interes clipul piesei “Run the World (Girls)”, pentru care artista a filmat deja.

★ PlaYOnS CommunitY ★