5 aprilie 2011

Teaser : Britney Spears - Till The World Ends

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Britney-Spears-utvro23.jpg
Britney Spears poate candida la recordul de ‘cele mai multe teasere in cea mai scurta perioada de timp’. De cand a lansat albumul “Femme Fatale”, artista si-a luat totusi o pauza si a stat sa-si savureze succesul. Acum s-a intors, insa, la lucru cu filmarile la clipul piesei “Till the World Ends”.
Si – pentru ca fanii sa vada ca e foarte pusa pe treaba, alaturi de echipa sa – a lansat, bineinteles, un teaser. Mini-clipul o infatiseaza pe Britney… la sfarsitul iminent al lumii, cand nu are sens sa alergi pe strazi tipand atata timp cat ai putea dansa. Cladirile se darama, cerul este negru, atmosfera complet apocaliptica, iar artista si crew-ul ei danseaza senzual!
Iar pentru fani avem o surpriza: Britney nu va lansa un clip, ci doua! Primul va iesi din mainile regizorului Ray Kay si va aduce versiunea sa asupra sfarsitului lumii, celalalt este pus in scena de coregraful artistei si vine cu foarte multe scene de dans. Cel putin unul din ele va aparea chiar maine! Britney scria pe Twitter: “Abia astept sa il impartasesc cu voi!” Si noi…
Piesa “Till the World Ends”, al doilea single de pe “Femme Fatale” a fost scrisa de Ke$ha si produsa de Dr.Luke, Max Martin si Billboard. Iata si primele imagini din videoclip:

★ PlaYOnS CommunitY ★