4 aprilie 2011

Castigatorii Kids’ Choice Awards !

0 comentarii
http://cdn.babble.com/famecrawler/wp-content/uploads/2011/04/2011-kids-choice-awards-kca.jpg
Kids’ Choice Awards sunt premiile anuale oferite de postul de televiziune Nickelodeon, pe baza voturilor exprimate de tinerii telespectatori din America de Nord, la categoriile ‘muzica’, ‘televiziune’, ‘film’, ‘sport’, dar si la o categorie neutra, unde intra mai multe distinctii, precum ‘cea mai buna carte’ sau ‘cel mai bun joc video’.
Ca marca a evenimentului, in timpul galei de decernare a premiilor, organizatorii, dar si vedetele invitate pulverizeaza asupra spectatorilor si a celorlalti artisti o substanta verde, lipicioasa, numita “slime”… O placere!
Gala 2011, care a avut loc sambata aceasta la Galen Center de la Universitatea din South California, a fost prezentata de Jack Black, care – dupa ce si-a facut intrarea conducând un camion urias – a cantat o melodie alaturi de Black Eyed Peas.
http://cdn.babble.com/famecrawler/wp-content/uploads/2011/02/jack-black-kids-choice-awards-2011.jpgCine sunt castigatorii? Credem ca banuiti deja, fiind vorba de niste premii la care adolescentii decid. Justin Bieber a castigat detasat la doua categorii- “Favourite Male Singer” (unde l-a devansat pe mentorul sau, Usher; dar si pe seniorii Jay-Z si Bruno Mars), dar si la categoria “Favorite Song” (unde a batut-o pe Katy Perry cu al ei “California Gurls”, pe Taylor Swift cu “Mine” si pe Train cu “Hey, Soul Sister”). Idolul adolescentilor nu a reusit sa ajunga la ceremonie, aflandu-se in turneu la Berlin, dar le-a trimis un mesaj video.
O alta castigatoare a fost Katy Perry, care – desi a pierdut in fata piesei “Baby” a lui Bieber – le-a intrecut pe rivalele Selena Gomez si Miley Cyrus la “Favorite Female Singer”. Nici ea nu a fost prezenta la festivitate, aflandu-se la randul ei in turneu tot in Europa.
Black Eyed Peas, distinsi cu premiul “Favorite Music Group” (invinagandu-i pe Jonas Brothers, Big Time Rush si Lady Antebellum), au fost insa acolo si au incantat audienta cu piesele “The Time (Dirty Bit”) si “Just Can’t Get Enough”.
Iata si lista completa a nominalizarilor si a castigatorilor la categoria “Music”:
http://www.utv.ro/media/Justin-Bieber-Kids-Choice-Awards-Orange-Carpet-utvro.jpg
Favorite Music Group
Big Time Rush
Black Eyed Peas – WINNER
Jonas Brothers
Lady Antebellum
Favorite Male Singer
Justin Bieber – WINNER
Bruno Mars
Jay-Z
Usher
Favorite Female Singer
Miley Cyrus
Selena Gomez
Katy Perry – WINNER
Taylor Swift
Favorite Song
Baby’ (by Justin Bieber, featuring Ludacris) – WINNER
California Gurls (by Katy Perry, featuring Snoop Dogg)
Hey, Soul Sister (by Train)
Mine (by Taylor Swift)

New Movie : Red Ridind Hood (Horror , Fantasy , SF , Dragoste)

0 comentarii
http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2011/01/Red-Riding-Hood-movie-poster.jpg
De la diresctorul Amur , Luna Noua & Eclipsa :) 
   Valerie (Amanda Seyfried) este o tânără atrăgătoare curtată de doi bărbaţi. Deşi ţine la proscrisul Peter (Shiloh Fernandez), Valerie este forţată de către părinţii ei să se căsătorească cu Henry (Max Irons), unul dintre cei mai înstăriţi oameni din sat. Decişi să nu renunţe la iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă, cu atât mai mult cu cât liniştea satului este ameninţată de un vârcolac. De mulţi ani, sătenii ofereau lunar vârcolacului animale pentru sacrificiu, dar în perioada cu luna plină acesta obişnuia să omoare şi câte un om, de această dată fiind vorba chiar de sora lui Valerie. Hotărâţi să se răzbune, sătenii îl cheamă în ajutor pe părintele Solomon (Gary Oldman), un renumit vânător de vârcolaci. Venirea acestuia va crea însă panică, pentru că un lucru e clar: vârcolacul poate fi oricare dintre ei, chiar unul dintre bărbaţii de care Valerie este legată.
Trailer  :
Abia Astept Filmul ! ;)

Filmele lunii aprilie !

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/252162l-435x0-n-001ddb00.jpg
1. Battle: Los Angeles/1 aprilie
Combinaţie de Ziua Independenţei şi Black Hawk Down, filmul lui Jonathan Liebesman descrie experienţele extreme ale unui grup de soldaţi ajunşi în cel mai fierbinte loc al unui război umano-extraterestru. Dacă îţi plac suspansul şi efectele speciale, acesta e filmul cu care ar trebui să-ţi începi luna, dar s-ar putea să te surprindă asemănările prea evidente cu Ziua Independenţei, mega-succesul lui Roland Emmerich din 1996.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/957353l-435x0-n-1791dd54.jpg
2. Hop-Top/1 aprilie
Creatorii seriei Alvin şi veveriţele şi-au dat seama că dispun deja de tot ce le trebuie pentru a crea filme live-action care se învârt în jurul unui personaj automat şi iată că ni-l aduc pe ecran pe Iepuraşul de Paşte. Cu vocea asigurată de actorul britanic Russell Brand, năstruşnicul iepuraş va provoca prăpăd în jurul lui şi s-ar putea să fie pe placul publicului de orice vârstă.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/674551l-435x0-n-d12898e3.jpg
3. The Lincoln Lawyer/1 aprilie
Matthew McConaughey a jucat acum mai bine de un deceniu în drama cu avocaţi A Time to Kill şi iată că revine în tribunal cu filmul Avocatul din limuzină, într-un rol ce cu siguranţă îşi va face loc într-un top 5 al celor mai bune ale sale. Actorul este Mickey Heller, un avocat fără scrupule care a făcut carieră apărând drojdia societăţii fără să-i pese dacă clienţii săi erau vinovaţi sau nevinovaţi. Lucrurile se schimbă când începe să-l reprezinte pe Louis (Ryan Phillippe), un playboy bogat acuzat că ar fi bătut o prostituată...
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/330899l-435x0-n-e5bb4cde.jpg
4. Your Highness/8 aprilie
James Franco, Natalie Portman, Danny McBride şi Zooey Deschanel sunt starurile acestei comedii atât de ireverenţioase, încât a fost considerat demn de ratingul "Interzis Minorilor". O poveste despre doi prinţi care pornesc într-o călătorie plină de aventuri pentru a o salva pe logodnica unuia dintre ei din ghearele unui vrăjitor, Your Highness a fost deja salutat drept una dintre cele mai tari comedii ale anului.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/159292l-435x0-n-dedfb319.jpg
5. Red Riding Hood/8 aprilie
După ce a regizat primul Twilight, Christine Hardwicke păşeşte încă şi mai puternic pe tărâmul fantasticului cu această producţie cu Amanda Seyfried în rolul principal. Actriţa este Valerie, o tânără atrăgătoare curtată de doi bărbaţi din mica ei aşezare de la marginea pădurii. Forţată să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubea, tânăra alege să fugă cu alesul ei, doar că apariţia unui vârcolac în zonă strică toate planurile şi aduce tragedie în viaţa sătenilor.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/376749l-435x0-n-c84fb10c.jpg
6. Scream 4 /15 aprilie
Călcăm pe tărâmul horror-ului cu acest nou film semnat de maestrul Wes Craven. Se păstrează formula primelor trei părţi ale seriei, iar câţiva locuitori din orăşelul Woodsboro sigur o să-şi afle sfârşitul din cauza celebrului ucigaş cu mască de fantomă. Neve Campbell, Courtney Cox şi David Arquette revin pe generic, iar tinere actriţe ca Hayden Panettiere şi Emma Roberts apar şi ele în film.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/566935l-435x0-n-3dcdc96e.jpg
7.  Rio/15 aprilie
Mult a fost, puţin a rămas: Rio, poate cea mai aşteptată animaţie a anului, vine pe ecrane pe 15 aprilie. Vom afla povestea lui Blu, un papagal (albastru!) brazilian cam nătărău şi fricos, locatarul unei frumoase colivii dintr-un orăşel din Minnesota, care crede despre sine că este ultimul reprezentant al nefericitei sale specii. Când află că nu este singur pe lume, iar celălalt congener al său este de fapt o EA, Blu încearcă să afle mai multe despre originile sale, aşa că ia drumul Braziliei... Atenţie, Rio se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase filme 3D ale anului!
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/561906l-435x0-n-fa6e3036.jpg
8. Source Code/15 aprilie
Ne-am uitat pe rottentomatoes şi notele bune ale criticilor americani ne fac să aşteptăm cu nerăbdare acest SF cu Jake Gyllenhaal în rolul unui soldat care, cu ajutorul unui program revoluţionar poate retrăi ultimele opt minute din viaţa unui om. Stevens ajunge să retrăiască de nenumărate ori ultimele minute din viaţa unui bărbat ucis în urma unui atentat terorist, misiunea lui fiind tocmai descoperirea autorului acestuia.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/542372l-435x0-n-f9e3466c.jpg
9. Paul/22 aprilie
După Hop-Ţop, iată a doua premieră a lunii aprilie cu un personaj animat în prim-plan. De această dată este vorba de Paul (voce Seth Rogen), un extraterestru ţinut captiv decenii întregi în celebra zonă 51, unde se spune că guvernul american concentrează toate cercetările privind viaţa extraterestră din univers. După atâtea decenii de captivitate, lui Paul i se năzare să evadeze şi va provoca prăpăd în vieţile a doi britanici cam tăntălăi (popularii Simon Pegg şi Nick Frost) şi obsedaţi de OZN-uri.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/250275l-435x0-n-b5413f8d.jpg
10. Water for Elephants/22 aprilie
Dacă ţi-era dor de Robert Pattinson, Reese Witherspoon şi Christoph Waltz, iată-i din nou pe ecrane în acest film de epocă. Robert Pattinson joacă rolul principal, cel al lui Jacob, un tânăr care, la începutul secolului trecut, se alătură unui circ itinerant după ce părinţii îi mor într-un accident de maşină. Visul lui Jacob e să devină doctor veterinar, iar directorul circului, un bărbat abuziv, îi dă în grijă întreaga menajerie. Jacob va trebui să relaţioneze cu August (Christoph Waltz), directorul menajeriei, dar şi cu soţia lui, frumoasa Marlena (Reese Witherspoon), steaua reprezentaţiilor circului. Filmul are la bază unul dintre cele mai populare romane apărute în ultimii, "Apă pentru elefanţi" de Sara Gruen.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/339285l-435x0-n-2646fc77.jpg
11. 127 Hours/22 aprilie
Nominalizat la Oscar, 127 de ore a fost anunţat în programul cinematografelor din România, apoi scos, iar acum iată din nou introdus. Filmul spune povestea adevărată a alpinistului Aron Ralston, care a trebuit să-şi amputeze propriul braţ pentru a se elibera de sub un bolovan după aproape cinci zile de captivitate. Nouă cronici din zece laudă acest prim film al lui Boyle de la Slumdog Millionaire, iar nouă ne-a rămas în minte felul în care Aron Ralston şi-a comentat experienţa extremă: "Nu mi-am pierdut un braţ, ci mi-am câştigat viaţa".
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/881548l-435x0-n-b1813504.jpg
12. Hereafter/29 aprilie
Cel mai recent film al lui Clint Eastwood, Hereafter/Dincolo de viaţă este povestea supranaturală a trei oameni din locuri diferite care experimentează moartea şi chiar ceea ce se află dincolo de ea. George (Matt Damon) este un american obişnuit, dar care trăieşte diverse experienţe legate de viaţa de dincolo. În celălalt colţ al lumii, Marie (Cecile De France), o jurnalistă din Franţa, îşi reconsideră  viziunea asupra vieţii, o dată ce ajunge la un pas de moarte. În Londra, Marcus, un băieţel, îşi pierde cele mai dragi persoane şi porneşte într-o căutare disperată a răspunsurilor. Vieţile celor trei se vor intersecta într-un mod straniu, lucrurile din jurul lor se schimbă pentru totdeauna şi, fie că vor, fie că nu, poate vor găsi răspunsul dincolo de viaţa pe care o trăiesc în prezent.
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/828985l-435x0-n-c173d90e.jpg
13. Fast Five/29 aprilie
Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson şi Jordana Brewster sunt starurile celei de-a cincea părţi a seriei Furios şi iute. După ce Dom Toretto este eliberat de fostul poliţist Brian O'Conner, eroii fug din ţară şi strâng o echipă de specialişti ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro. În acelaşi timp, Dom, Brian şi prietenii lor trebuie să facă tot ce le stă în putinţă pentru ca un agent federal trimis în urmărirea lor să nu-i prindă...
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/19/616953l-435x0-n-0ba093fc.jpg
14. Naşa/29 aprilie
O nouă încercare pe domeniul comediei a celor de la MediaPro beneficiază de o infuzie de energie americană în persoana actriţei Whitney Anderson. Ea este Jennifer, o frumoasă profesoară din State măritată cu un român şi mama unui băiat de zece ani, David. Existenţa bine pusă la punct a lui Jennifer se dă peste cap într-o zi când soţul, un expert financiar, îi este arestat pe motiv că l-ar fi ajutat pe un mafiot local să spele importante sume de bani. Jennifer va trebui să ia problema în propriile mâini şi va trece mafia bucureşteană prin foc şi pară pentru a dovedi că soţul ei este nevinovat.

Hop-Ţop, primul în box-office-ul american !

1 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/78/23/363752l-220x0-n-433f6666.jpg
Cu trei săptămâni înainte de sărbătoarea al cărei nume îl poartă, iepuraşul de Paște, Hop - tradus la noi Hop-Ţop - şi-a făcut apariţia pe marile ecrane, iar umorul şi culoarea aventurilor sale au atras o mulţime de spectatori în cinematografele americane. Biletele vândute au însumat 38,1 milioane de dolari, potrivit rezultatelor estimative ale BoxOfficeMojo.

Pelicula a cărei voce principală (Hop) este Russell Brand a devenit filmul cu cele mai mari încasări de la începutul lui 2011, întrecând la mustaţă suma obţinută la lansare de Rango.

Source Code, cu Jake Gyllenhaal drept protagonist, s-a clasat pe locul doi, iar biletele vândute i-au adus acestui original thriller SF, regizat de Duncan Jones, 15 milioane de dolari.

Insidious a intrat în top pe locul 3, cu 13,5 milioane, şi va ţine trează atenţia fanilor genului horror până la jumătatea lunii aprilie, când va fi lansat Scream 4.

Campionul de săptămâna trecută, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules, aflat pe locul 4, mai strânge încă 10,2 milioane de la publicul american, iar pe 5 găsim Limitless, cu încasări de 9,4 milioane. The Lincoln Lawyer coboară două locuri, pe 6, şi obţine în acest week-end 7 milioane de dolari.

Thriller-ul fantasy al lui Zack Snyder, Sucker Punch, aflat pe 7, îşi micşorează considerabil încasările, acum de numai 6 milioane – mai puţin de jumătate din suma obţinută la lansare. Pe 8 s-a clasat Rango (4,5 milioane), urmat de Paul (4,3 milioane de dolari) şi Battle: Los Angeles (3,5 milioane).

★ PlaYOnS CommunitY ★