19 martie 2011

New Video : Selena Gomez - Who says

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Selena-Gomez-poze-37-utvro.jpg

Sa fii star e mai greu decat isi imagineaza multa lume. Dar si mai greu este sa fii iubita idolului adolescentilor! Selena Gomez, a carei relatie cu Justin Bieber a fost facuta de curand publica, a marturisit ca atacurile venite din partea fanelor artistului canadian nu i-au picat bine deloc. In replica, ea a scos piesa “Who Says”…
In ultima vreme, multe dintre artiste, de la Pink sau Katy Perry pana la Lady Gaga si mai nou Selena, vorbesc despre perfectiunea fiecarui individ, despre nevoia de incredere in sine si despre eliminarea tuturor complexelor! “Who Says” vine, asadar, cu acelasi mesaj: trebuie sa ai incredere in propria-ti persoana si sa nu-ti pui bariere; trebuie sa te consideri suficient de bun pentru a ajunge unde iti doresti!
Selena Gomez stie ca – la fel cum ea are parte de rautati venite in special prin retelele de socializare, de la fanele geloase ale lui Bieber – tot asa cei mai multi adolescenti au parte de atacuri venind din partea colegilor de scoala. “Simteam ca fanii mei aveau nevoie de acest lucru, ca si mine de altfel. Este un mesaj dragut. Cu atata rautate si agresivitate in scoli, cu atata negativitate, sa incerci sa iti dai seama cine esti poate fi dificil. Rautatea oamenilor si incercarile lor de a te dobori nu trebuie, insa, sa te afecteze”, a explicat ea.
De fiecare data cand cant piesa, ma simt deja mai bine. Imi da putere! Muzica este un limbaj universal si ma ajuta sa ajung rapid la inimile fanilor”, a mai spus artista, care va invita pe toti sa cantati alaturi de ea: “Who says you’re not start potential/Who says you’re not presidential/ Who says you can’t be in movies/ Listen to me, listen to me”!

★ PlaYOnS CommunitY ★