13 martie 2011

New Video : Snoop Dogg - BoOM

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/snoop-dogg-utvro5.jpg
Dupa caderea Imperiului American, supravietuirea nu este usoara; cluburile private si petrecerile s-au mutat in underground. Zonele sunt foarte bine pazite, iar accesul se face pe baza de amprenta. Clipul pentru cel de-al doilea single extras de pe ‘Doggumentary’ a fost lansat, iar Snoop Dogg si T-Pain vin cu acest scenariu apocaliptic!
Imaginile futuriste ni-l infatiseaza pe Snoop Dogg, imbracat in haine de protectie, cu o masca de oxigen pe fata, incercand sa ajunga la o astfel de petrecere underground. Mesajul? Nici macar in cele mai grele conditii de supravietuire rapperii nu vor renunta la distractie!
I’m in the gate for real, it takes to chill/ I walk in the club and make quite a deal/ I’m the big dogg, best beware/ You’re coming with me, if you stops the stares/ You’ll be on my team in my car on the way to the spot”, canta Dogg, secondat de T-Pain: “Baby I’m a Dogg! (I’m a Dogg!), beware! (beware!)/ I’ll do whatever, however I want! (I want!)/ If you call me out! (call me out!), oh yeah! (oh yeah!)/ Now put your hand in the air with your hair and go!
Piesa “Boom” este inclusa pe cel de-al 11-lea album de studio al lui Snoop Dogg, “Doggumentary”, care urmeaza sa iasa pe piata pe 29 martie. Iata si clipul, sa ne spuneti daca va place ideea!

New Video : Michael Jackson - Hollywood Toonight

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Michael-Jackson-Hollywood-Tonight-utvro.jpg
 Noul clip al lui Michael Jackson a iesit pe piata… fara Michael Jackson din pacate! Sofia Boutella, care joaca rolul unei dansatoare, reuseste insa cu succes sa ne aminteasca de megastar, in niste imagini emotionate, care suntem siguri ca i-ar fi placut si regelui muzicii pop.
Videoclipul vine si cu o poveste. Tanara viseaza sa ajunga dansatoare profesionsita, munceste din greu, iar pentru a se intretine lucreaza intr-un fast-food si danseaza la bara. “Povestea ei reprezinta lupta fiecarui artist sau muzician de a-si face un nume, de a deveni cunoscut”, au explicat reprezentantii Sony Music.
Clipul a fost filmat luna trecuta, in fata teatrului Pantages din Hollywood, in regia lui Wayne Isham. Piesa “Hollywood Tonight” a fost co-produsa de Teddy Riley si extrasa de pe ultimul album al megastarului, “Michael”, lansat in decembrie 2010. Clipul a fost foarte bine primit de critici, spre deosebire de piesa, despre care s-a spus ca nu pare a fi a lui MJ.
Iata videoclipul, sa ne spuneti cum vi se pare:

★ PlaYOnS CommunitY ★