9 martie 2011

New Single : Chris Brown ft. JB - Next 2 You

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Justin-Bieber-and-Chris-Brown-utvro.jpg
Mai este putin pana ce Chris Brown isi va lansa noul album, “F.A.M.E”, dar piese de pe material continua sa ajunga online, spre disperarea artistului. Acum, pe internet a ajuns colaborarea sa cu idolul adolescentilor, Justin Bieber.
Am auzit ca piese de pe albumul meu au scapat pe internet. That sucks!!!”, a scris suparat Breezy pe Twitter, dar a sters pana la urma mesajul, resemnat in fata situatiei.
Melodia celor doi este ceva mai siropasa decat ne asteptam, mai ales dupa “Rock, Paper, Scissors” ajunsa ieri online, dar vine cu un sound placut. “You’ve got that smile, that only heaven can make/ I pray to God everyday, that you keep that smile”, canta Brown fericit. Iar Bieber se ocupa de refren: “You are my dream, There’s not a thing I won’t do/ I’ll give my life up for you, ‘cos you are my dream.
Apoi, cei doi canta in duet: “And baby, everything that I have is yours, you will never go cold or hungry/ I’ll be there when you’re insecure, let you know that you’re always lovely/ Girl, cos you are the only thing that I got right now/ One day when the sky is falling, I’ll be standing right next to you, right next to you/ Nothing will ever come between us, I’ll be standing right next to you, right next to you.” O veritabila declaratie de dragoste!
In afara de Bieber, Brown mai colaboreaza pentru editia speciala a albumului cu Wiz Khalifa, The Game, Big Sean si Timbaland, iar pentru varianta standard cu Tyga, Kevin McCall, Lil Wayne, Busta Rhymes, Ludacris si Benny Benassi. Albumul urmeaza sa fie lansat pe 22 martie. Iata, deci, si o noua mostra de pe material. Cum vi se pare? Ii va readuce “F.A.M.E” lui Chris Brown faima de dinaintea incidentului cu Rihanna si va reveni pe primele locuri ale topurilor?

Selena Gomez a lansat piesa “Who Says” !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/selena-gomez-hd-wallpaper-utvro.jpg
Selena Gomez a prezentat in premiera, la emisiunea radiofonica a lui Ryan Seacrest, noua sa piesa “Who Says”. Ea a explicat ce sta in spatele acestei melodii si de ce a ales-o ca prim single de pe viitorul album.
In ceea ce priveste mesajul piesei, nu putem sa nu remarcam ca – in ultima vreme – toate artistele, de la Pink la Lady Gaga si mai nou Selena, vorbesc despre perfectiunea fiecarui individ, despre nevoia de incredere in sine si despre eliminarea tuturor complexelor!
Consider ca aceasta piesa vine cu un mesaj extraodrinar pentru fani. Mi se pare foarte emotionanta si m-am gandit ca e un cadou frumos pentru admiratorii si admiratoarele mele”, a explicat Gomez. “Stiu ca ei au nevoie de astfel de cuvinte”, a mai spus ea, adaugand ca – dupa experientele cu Twitter-ul si Facebook-ul (unde a fost denigrata, injurata si amenintata de fanele lui Justin Bieber, care nu o considera destul de buna pentru idolul lor) – s-a simtit daramata. Dar nu pentru mult timp!
Piesa nu este, insa, doar pentru fani… “Este un mesaj pentru hateri, pentru cei care incearca sa te darame… Poti primi 1.000 de mesaje frumoase, dar uneori doar unul incarcat de ura te poate intrista”, a explicat Selena.
Si, dupa cum s-a anuntat, maine ar urma sa apara si videoclipul piesei. Acesta fost regizat de Chris Appelebaum, cel care s-a aflat in spatele clipului “Umbrella” al Rihannei, dar si clipului pentru “Party in the U.S.A” al lui Miley Cyrus. Selena a filmat pe o plaja din Los Angeles, alaturi de niste fane norocoase.
Pana atunci, insa, iata piesa. Sa ne spuneti ce parere aveti despre mesaj, dar si despre interpretare!
Abia aștept clipul !

★ PlaYOnS CommunitY ★