8 martie 2011

New Video : Willow Smith - 21st Century Girl

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/willow-smith-utvro1.jpg
Willow Smith a lansat mult-asteptatul clip la cel de-al doilea single al sau, “21st Century Girl”. Imaginile vin cu o poveste cu aer mistic, decorul mutandu-se treptat din desert in spatiul urban al secolului nostru.
La inceputul videoclipului, o vrajitoare interpretata de actrita Cicely Tyson pregateste un ritual, care se finalizeaza cu aparitia de sub pamant a lui Willow Smith. Ea este insotita de o haita de lupi, care se dovedesc a fi chiar dansatorii ei. In fuga lor prin desert, gasesc sub nisip o serie de elemente definitorii pentru secolul 21, precum adidasii, skateboard-urile sau bicicletele. In final, pentru a desavarsi creatia urbana, acestia danseaza energic in mijlocul strazii.
Look-ul foarte colorat al lui Willow din desert a fost inspirat din creatiile vintage Versace, imprumutand forme de la Maria Antoaneta, presarate insa cu elemente din zona moderna”, a explicat Brea Stinson, cea care s-a ocupat de vestimentatia cantaretei in varsta de 10 ani. “Fetele secolului 21 nu se tem sa isi asume riscuri si isi traiesc visul. Am facut tot posibilul sa aratam acest lucru la nivel de vestimentatie”, a mai spus ea. Si putem spune ca a reusit.
Priviti si voi clipul si spuneti-ne daca vi se pare interesant :

★ PlaYOnS CommunitY ★