18 februarie 2011

New Video : Radio Killer – Lonely Heart

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Radio-Killer-Lonely-Heartart1.jpg
Radio Killer a lansat astazi, 18 februarie, videoclipul piesei ‘Lonely heart’.
Filmat de Iulian Moga, videoclipul a vrut sa surpinda o petrecere de adolescenti, iar pentru a face asta au fost selectati peste 100 de fani Radio Killer dupa un criteriu bine stabilit – “esti party addicted?”.
Nu ne-am dorit sa trucam nimic. La castingul pentru figuranti singurul criteriu dupa care ne-am ghidat a fost -cat de mult iti place sa te distrezi?-. In acest fel, cred eu,  am reusit sa transpunem energia piesei in cele mai vii si naturale momente… nu ai cum sa vezi acest clip si sa nu-ti doresti sa dai si tu o petrecere acasa sau sa mergi in club. ” a declarat Iulian.
Produsa de catre Smiley si echipa Radio Killer in studiourile HaHaHa Production, piesa Lonely heart se bucura deja de un succes impresionant, adunand peste 800.000 de vizualizari pe  Youtube.

New Video : Britney Spears - Hold It Against Me

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/britney-spears-hiam-utvro1.jpg
 Mult promovatul videoclip ‘Hold It Against Me’ a fost in sfarsit lansat. Regizat de Jonas Akerlund, clipul este divizat in patru mari scene.
Prima este o scena de dans, in a doua scena o putem vedea pe Britney intr-o cusca de televizoare, in a treia scena cantareata se lupta cu alter-ego-ul ei, iar in a patra scena o putem vedea pe artista cum danseaza din nou.
Akerlund, ajunsa in atentia publicului pentru outfiturile create pentru excentrica Lady Gaga. Acest lucru a dus imediat la speculatii, desi coregraful sau a asigurat ca nici nu se pune problema vreunei similitudini intre cele doua.
Urmareste clipul mai jos:

★ PlaYOnS CommunitY ★