28 ianuarie 2011

Justin Bieber si Ozzy Osbourne au filmat impreuna o reclama !

0 comentarii
 http://www.utv.ro/wp-content/gallery/ozzy-bieber/article-1350985-0ceca337000005dc-698_634x390.jpg
Fanii lui Justin Bieber au fost foarte revoltati, cu ceva timp in urma, de faptul ca rockerul Ozzy Osbourne nu stia nimic despre idolul lor. Un fragment dintr-un interviu in care Ozzy spunea- “Who the fuck is Justin Bieber?” a circulat pe internet, adundand mii de comentarii. Iata, insa, ca cei doi au ajuns sa se cunoasca foarte bine, chiar mai repede decat ne-am fi imaginat!
http://www.utv.ro/wp-content/gallery/ozzy-bieber/article-1350985-0ced6592000005dc-825_634x421.jpgOzzy Osbourne, figura marcanta a generatiilor trecute din industria muzicala si Justin Bieber, idolul adolescentilor de astazi, au filmat saptamana trecuta o reclama pentru Best Buy, cel mai mare lant magazine care comercializeaza produse electronice din America de Nord. Spotul a fost realizat pentru a fi difuzat la un moment de maxima audienta, in pauza dintre repizele de la Super Bowl.
Imbracati in outfit-uri cu design futuristic, cei doi s-au intalnit pe platoul de filmare, parand foarte incantati de cunostinta. Sharon Osbourne, sotia lui Ozzy, a fost chiar foarte cordiala cu vedeta adolescenta.
Suntem foarte incantati ca Justin si Ozzy ne ajuta sa spunem povestea Best Buy. Stim ca oamenii au mari asteptari de la reclamele noastre, iar cei doi artisti adauga noi dimensiuni ideii de distractie“, a spus Drew Panayiotu, directorul de marketing al companiei. Acesta a argumentat si alegera lui Bieber: “Justin este cel mai mare star adolescent in momentul de fata. Nu acesta a fost singurul motiv pentru care apare in reclama, insa el poate exprima corect mesajul acestui brand.”
Neasteptat, nu? Voi ce ziceti de combinatie?
http://www.utv.ro/wp-content/gallery/ozzy-bieber/article-1350985-0ced6586000005dc-393_306x475.jpghttp://www.utv.ro/wp-content/gallery/ozzy-bieber/article-1350985-0ced658a000005dc-438_306x475.jpg

Lady Gaga a facut publice versurile piesei "Born This Way"!

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Lady-GaGa-art02.jpg
Lady GaGa - Born This Way
Stiind ca micii monstri sunt extrem de nerabdatori sa vada cu ce vine nou pe albumul “Born This Way”, Lady Gaga a decis sa le faca asteptarea mai dulce. Artista a postat versurile primului single de pe album – scrise de ea insasi – pe pagina de Twitter. Ea a colaborat pentru aceasta piesa cu Fernando Garibay si DJ White Shadow.
Piesa este despre increderea in sine. Lady Gaga ne aminteste ca nu trebuie sa ne fie niciodata rusine cu ceea ce suntem, indiferent de origine, culoare sau orientare sexuala, ci – din contra – trebuie sa ne evidentiem mereu calitatile:
Don’t be a drag, just be a queen/ Whether you’re broke or evergreen/ You’re black, white, beige, chola descent/ You’re lebanese, you’re orient/ Whether life’s disabilities/ Left you outcast, bullied, or teased rejoice and love yourself today/ ‘Cause baby you were born this way/ No matter gay, straight, or bi, lesbian, transgendered life/ I’m on the right track baby, I was born to survive/ No matter black, white or beige chola or orient made/ I’m on the right track baby, I was born to be brave“. Ea militeaza pentru egalitatea indivizilor si incearca sa-i faca pe micii monstri sa fie mandri de ceea ce sunt.
Versurile nu sunt, insa, singura supriza. Lady Gaga a fost ocupata week-endul trecut si cu filmarile pentru primul single de pe albumul cu acelasi nume, ‘Born This Way’, in New York. Si se pare ca acolo s-au intamplat lucruri serioase! Gaga a muncit din greu, dar se declara extrem de multumita ca totul a fost dus la bun sfarsit cu succes. Intr-un mesaj postat pe Twitter si Facebook, artista spunea: “Am nevoie de o bere cu numele meu pe ea, pentru ca ultimele 72h mi-au dat o mahmureala creativa“.
Cu o zi inainte, make-up artistul Bill Basfield, care a lucrat alaturi de cantareata cea excentrica, spunea ca ìa fost o experienta foarte profunda, plina de inspiratie si incredibil de frumoasaî, pe care nu o poate compara cu nimic din cariera sa de pana acum.
Ne face curiosi, nu? Cum va fi noul clip al lui Lady Gaga? Artista tine bine ascuns secretul Tot ce stim este ca videoclipul va veni cu noi provocari, tipice cantaretei. Potrivit blogului PerezHilton.com, Lady Gaga a participat, insotita de cativa prieteni, la o petrecere de transsexuali organizata la New York, in scopul de a recruta viitori colaboratori pentru clip.
Piesa ‘Born This Way’ va fi prezentata in premiera pe 13 februarie in cadrul galei de decernare a premiilor Grammy, iar albumul va iesi pe 23 mai. Clipul nu stim inca ce data de lansare va avea, insa toata lumea ñ fani sau nu de-ai lui Lady Gaga ñ il asteapta cu maxima curiozitate.
Versurile le puteti citi in intregime aici:
INTRO:
It doesn’t matter if you love him, or capital H-I-M
Just put your paws up
’cause you were Born This Way, Baby
VERSE:
MY MAMA TOLD ME WHEN I WAS YOUNG
WE ARE ALL BORN SUPERSTARS
SHE ROLLED MY HAIR AND PUT MY LIPSTICK ON
IN THE GLASS OF HER BOUDOIR
“THERE’S NOTHIN WRONG WITH LOVIN WHO YOU ARE”
SHE SAID, “‘CAUSE HE MADE YOU PERFECT, BABE”
“SO HOLD YOUR HEAD UP GIRL AND YOU’LL GO FAR,
LISTEN TO ME WHEN I SAY”
REFREN:
I’M BEAUTIFUL IN MY WAY
‘CAUSE GOD MAKES NO MISTAKES
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY
DON’T HIDE YOURSELF IN REGRET
JUST LOVE YOURSELF AND YOU’RE SET
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY
POST-REFREN:
OOO THERE AIN’T NO OTHER WAY
BABY I WAS BORN THIS WAY
BABY I WAS BORN THIS WAY
OOO THERE AIN’T NO OTHER WAY
BABY I WAS BORN-
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY
DON’T BE A DRAG -JUST BE A QUEEN
DON’T BE A DRAG -JUST BE A QUEEN
DON’T BE A DRAG -JUST BE A QUEEN
DON’T BE!
VERSE:
GIVE YOURSELF PRUDENCE
AND LOVE YOUR FRIENDS
SUBWAY KID, REJOICE YOUR TRUTH
IN THE RELIGION OF THE INSECURE
I MUST BE MYSELF, RESPECT MY YOUTH
A DIFFERENT LOVER IS NOT A SIN
BELIEVE CAPITAL H-I-M (HEY HEY HEY)
I LOVE MY LIFE I LOVE THIS RECORD AND
MI AMORE VOLE FE YAH (LOVE NEEDS FAITH)
REPETA REFRENUL + POST-REFREN
BRIDGE:
DON’T BE A DRAG, JUST BE A QUEEN
WHETHER YOU’RE BROKE OR EVERGREEN
YOU’RE BLACK, WHITE, BEIGE, CHOLA DESCENT
YOU’RE LEBANESE, YOU’RE ORIENT
WHETHER LIFE’S DISABILITIES
LEFT YOU OUTCAST, BULLIED, OR TEASED
REJOICE AND LOVE YOURSELF TODAY
‘CAUSE BABY YOU WERE BORN THIS WAY
NO MATTER GAY, STRAIGHT, OR BI,
LESBIAN, TRANSGENDERED LIFE
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN TO SURVIVE
NO MATTER BLACK, WHITE OR BEIGE
CHOLA OR ORIENT MADE
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN TO BE BRAVE
SE REPETA REFRENUL
OUTRO/REFREN:
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I’M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY HEY!

★ PlaYOnS CommunitY ★