22 ianuarie 2011

Video : P!NK - F**kin'Perfect !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Pink-Raise-Your-Glass-video-set-art.jpg
P!nk este o persoana schimbata !
Dupa piesa si clipul “Raise Your Glass”,  ca salut adresat celor marginalizati de societate, fie ei gay, persoane supraponderale sau tocilari, Pink – artista sustinuta si recomandata de Utv – a venit cu o completare: piesa  “F**kin’ Perfect”. Este o melodie cu un mesaj foarte direct: nu trebuie sa nu va rusinati niciodata cu ceea ce sunteti, pentru ca perfectiunea poate imbraca multe forme!
Cei care nu vor fi emotionati macar un pic de videoclipul piesei “F**kin’ Perfect” inseamna ca nu au inima. Imaginile, unele chiar foarte dure, aduc o poveste trista cu final fericit. Atentia ne este captata din primul moment, caci primele frame-uri prezinta o scena de sex. Avem apoi un ursulet de plus, imagini din curtea scolii, drama unei adolescente care nu reuseste sa se intergreze intr-o lume artificiala, o tentativa de sinucidere, dar si cateva reusite precum o expozitie de pictura. Finalul… va lasam sa il descoperiti singuri!
Pink s-a tranformat, cu timpul, din persoana pusa mereu pe distractie si petreceri, intr-o femeie sensibil si matura. Clipul piesei “F**kin’ Perfect”, adresat – spune ea – celor care se simt disperati, lipsiti de putere sau importanta si ne luati in seama de nimeni, dezvaluie profunzimea in care artista vede lucrurile. Pink spera ca – prin acest clip – sa le ofere tinerilor o alta perspectiva asupra vietii si sa stopeze tentativele de sinucidere in randul adolescentilor.
Filmarile pentru acest clip au fost foarte emotionante pentru mine, la fel si scrierea piesei. Am un suflet in interiorul meu si vreau sa stie toti tinerii ca eu ii accept asa cum sunt ei si ii primesc cu bratele deschise!”, a explicat Pink. “Desi adolescentii trebuie sa se pregateasca pentru o lume cruda, trebuie sa invete sa vada si frumusetea ei. Exista si oameni buni, deschisi la minte si iubitori. Sunt aceia care ne accepta cu toate defectele noastre. Incerc sa fiu aproape de fani si prieteni si voi face acelasi lucru si cu copilul meu, indiferent de cum vor decide ei ca vor sa fie”, a mai spus ea.
Pretty, pretty please/ Don’t you ever, ever feel/ Like your less than/ Fuckin’ perfect/ Pretty, pretty please/ If you ever, ever feel/ Like your nothing/ You’re fuckin’ perfect to me”, canta Pink si nu ne lasa nicio secunda sa ne indoim de calitatile pe care le avem.
Produs de celebrul Max Martin, “F**kin’ Perfect” este al doilea single extras de pe noul album al lui Pink, “Greatest Hits… So Far!!!”, lansat in luna noiembrie a anului trecut. Pink a afirmat ca, prin noile sale piese, incearca sa trezeasca constiinta oamenilor, sa ii emotioneze sau sa ii enerveze, dar in niciun caz sa n-I lase sa fie indiferenti. Iata si clipul si asteptam sa ne spuneti daca vi se pare sugestiv…

★ PlaYOnS CommunitY ★