16 ianuarie 2011

Pink va lansa un clip emotionant la “F**kin’ Perfect” .

0 comentarii
Dupa piesa si clipul “Raise Your Glass”, ca salut adresat celor marginalizati de societate, fie ei gay, persoane supraponderale sau tocilari, Pink – artista sustinuta si recomandata de Utv – a venit cu o completare: piesa “F**kin’ Perfect”.
Este o melodie cu un mesaj foarte direct: nu trebuie sa nu va rusinati niciodata cu ceea ce sunteti! Iar in scurt timp va fi lansat si clipul acesteia. Pentru inceput, un scurt preview…

Pink s-a tranformat cu timpul, din persoana pusa mereu pe distractie si petreceri, intr-o femeie sensibila, matura si plina de intelepciune. Videoclipul piesei “F**kin’ Perfect” este unul emotionant, care dezvaluie profunzimea in care artista vede lucrurile. Imaginile prezinta povestea unei femei care sta in pat si isi aminteste o intamplare din copilarie. Aceasta are un urs de plus, care i-a fost alaturi de-a lungul anilor si care – cand era la gradinita – i-a fost luat si aruncat pe jos de un copil rau. Sarind sa-si faca dreptate, a fost prinsa de educatoare, care a considerat ca ea este vinovata pentru ca a pornit un conflict. Pedepsita pe nedrept, fetita sta singura in clasa, uitandu-se pe fereastra la ceilalti copii care se joaca afara. Urmarea… odata cu clipul.

“Pretty, pretty please/ Don’t you ever, ever feel/ Like your less than/ Fuckin’ perfect/ Pretty, pretty please/ If you ever, ever feel/ Like your nothing/ You’re fuckin’ perfect to me”, canta Pink si nu ne lasa nicio secunda sa ne indoim de calitatile pe care le avem.

Produs de celebrul Max Martin, “F**kin’ Perfect” este al doilea single extras de pe noul album al lui Pink, “Greatest Hits… So Far!!!”, lansat in luna noiembrie a anului trecut. Iata si clipul… Dragut, nu?

★ PlaYOnS CommunitY ★