11 ianuarie 2011

New single : Britney Spears - Hold It Against Me

0 comentarii
Atentiuneeeeeeee! Mult asteptatul single “Hold It Against Me” lansat de Britney Spears, a fost lansat in varianta finala si este….de-a dreptul spectaculos!

Asadar, puneti-va costumatiile de dans si pregatiti-va de party pe cele mai incendiare ritmuri Britney Spears, caci dupa ce a oferit fanilor sai un demo al melodiei saptamana trecuta, artista a facut o surpriza mai mult decat placuta fanilor sai chiar cu o seara inainte de lansarea oficiala: “Hold It Against Me” este pe internet si fanii artistei se pot bucura de un nou hit marca Britney Spears.

“Hold It Against Me” este o melodie cu influente electro si cu un refren suav, care contrasteaza usor cu restul melodiei. E ca si cum doua cantece diferite ar fi imbinate intr-o melodie perfecta care o readuce pe Britney in atentia publicului.

Melodia a fost primita pozitiv de catre critcii muzicali si face parte din cel de-al saptelea album studio al artistei, despre care aceasta spune ca va fi “cel mai tare de pana acum” (Britney).

In concluzie, “Hold It Against Me” este o melodie pop reusita, care anunta cu succes sosirea noului album Britney Spears ce va fi lansat in martie 2011.

Si asta nu e tot: “Hold It Against Me” nu va fi singurul single extras de pe noul album Britney, fanii artistei avand privilegiul ca in curand sa asculte un alt material de exceptie intitulat “I I I Wanna Go”, care a fost descris ca fiind “un alt single incendiar de pe noul album. (Ryan Seacrest).

Voua cum vi se pare “Hold It Against Me”: se ridica la nivelul hiturilor lansate de Britney in trecut?

★ PlaYOnS CommunitY ★