8 ianuarie 2011

Videoclipul piesei ,,Mobile'' de Avril Lavigne apare dupa opt ani!

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/avril-lavigne-wallpapers_art.jpg
Va mai amintiti de Avril Lavigne in rolul de “printesa rock”? Plina de energie, cu chitara in brate, cu atitudinea ei sarcastica si cu felul ei de a se lamenta ca lucrurile sunt prea complicate? Mai mult ca sigur! Mai ales ca artista a lansat de curand un nou single, “What The Hell”, de pe viitorul sau album “Goodbye Lullabye”, care o readuce in atentia publicului asa cum am cunoscut-o in urma cu mult timp.

Ei bine, iata ca avem ocazia sa o revedem pe Avril Lavigne asa cum era ea cu mult timp in urma. La opt ani dupa ce piesa “Mobile”, de pe albumul “Let Go”, a fost lansata, un videoclip – care la vremea respectiva nu a vazut lumina zilei – a aparut acum! Inca necizelata, cum se vrea pe noul material, care urmeaza sa fie lansat pe 8 martie, Avril Lavinge apare imbracata intr-un T-shirt portocaliu, pantaloni in dungi si bocanci si, evident, chitara in mana. Ea canta cu forta care a caracterizat-o mereu, pe o autostrada, in mijlocul unei campii intinse, despre schimbare…

Clipul este unul extrem de simplu, cele mai multe cadre o infatiseaza pe artista cantand si, trebuie sa recunoastem, devenim nostalgici fata de muzica de la inceputul anilor 2000.

Revenind, insa, in 2011, Avril Lavigne se pregateste sa lanseze – peste doua luni – albumul “Goodbye Lullabye”. In ciuda divortului de Deryck Whibley, de la Sum 41, artista si-a unit eforturile cu acesta, pentru a scoate un material exemplar. Ea a mai colaborat cu prieteni vechi, precum Evan Taubenfeld sau Butch Walker. “Goodbye Lullaby” vine cu un concept mai dur si cu un sound mai matur. Noile melodii exprima o paleta intreaga de emotii – Avril isi exprima gratitudinea fata de persoanele speciale din viata sa in “Smile”, exploreaza dinamica relatiilor in “Push””, isi dezvaluie latura vulnerabila in “Wish You Were Here”, la fel cum gaseste puterea de a incheia un capitol din viata sa in “Goodbye”.
Pana atunci, va invitam sa vizionati clipul si sa ne spuneti daca v-a placut! 

★ PlaYOnS CommunitY ★