8 iulie 2011

New Video : Beyonce - Best Thing I Never Had

http://www.utv.ro/media/Beyonce-Best-Thing-I-Never-Had-utvro.jpg
La opt ani de cand si-a lansat cariera solo cu albumul “Dangerously in Love”, distins cu un premiu Grammy, Beyonce a ramas una dintre cele mai puternice cantarete din industrie. Pe 28 iunie ea a scos pe piata cel de-al patrulea material, intitulat chiar “4″, care a debutat pe locul 1 in Top Billboard 200. Acum a inceput promovarea unui nou single, “Best Thing I Never Had”, care beneficiaza si de un clip nou-nout!
Melodia a fost scrisa de Babyface si produsa de Symbolyc One, cel care sta si in spatele hitului lui Kanye West, “Power”. Track-ul midtempo are in prim-plan vocea inconfundabila a divei, care canta despre un iubit incapabil sa recunoasca un lucru bun pana in momentul in care il pierde. Tema este, asadar, cea preferata de Beyonce- iubirea. Artista ne uimeste, insa, cu modurile variate de a pune in versuri acelasi subiect.
Iar clipul nu putea fi mai potrivit: Beyonce are parte de o nunta ca in povesti. Iar fanii au parte de o ‘priveliste’ de zile mari, caci – inainte de a imbraca superba rochie de mireasa – cantareata se plimba prin camera intr-un corset de dantela. Ea isi aminteste de iubitul din liceu, care i-a frant inima in seara balului, dar se bucura ca a pus capat la timp unei relatii sortite esecului, mergand mai departe si cunoscand barbatul vietii ei.
Iat-o asadar pe Beyonce in rol de mireasa fericita, cum vi se pare?
Videoclipul si melodia sunt GENIALE !! :X

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

★ PlaYOnS CommunitY ★