8 iulie 2011

New Single : Nicki Minaj - “We Miss You”

http://www.utv.ro/media/nicki-minaj-utvro-2011.jpg
Nicki Minaj trece printr-o incercare grea: uciderea varului sau, Nicholas Telemaque, in apropierea locuintei lui din Brooklyn, care s-ar parea – dupa primele cercetari – ca a fost confundat cu altcineva. Cu multa durere in suflet, rapperita isi gaseste alinare tot in muzica.
Ea a lansat o piesa intitulata “We Miss You”, ca un ultim omagiu adus lui Telemaque. Potrivit zvonurilor, melodia ar fi o inregistrare mai veche, dar – avand in vedere momentul la care este ea lansata – nu incape indoiala ca este o dedicatie postuma.
Why’d you have to leave in July on a peaceful and serene summer night?” – intreaba Nicki Minaj, inainte de a canta refrenul – “I’ll never love again.
Varul lui Nicholas Telemaque (27), Carol Clarke, spunea intr-un interviu pentru RadarOnline: “Prietenii lui ne-au spus ca nu intrase in nicio incurcatura si credem ca a fost confundat, dar politistii investigheaza in continuare cazul. Acum ne ocupam de aranjamentele pentru funeralii, dar ne este foarte dor de el, pentru ca era un om foarte bun”.
Nicki Minaj, aflata luni – in ziua mortii ascestuia – pe scena, a tinut sa ii dedice o melodie descriindu-l ca “varul meu pretios, my baby”. Iata si melodia emotionanta ii care artista ii plange moartea:
Condoleantze !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

★ PlaYOnS CommunitY ★