8 iulie 2011

New Single : B.o.B & Teddybears - “Get Mama a House”

http://www.utv.ro/media/BOB-New-art11.jpg
B.o.B a intrat ca o furtuna in industria muzicala, anul trecut, cu albumul de debut “B.o.B Presents: The Adventures of Bobby Ray”, ajungand pe primele pozitii ale topurilor din intreaga lume cu single-urile “Airplanes” si “Nothin’ on You”. Acesta stie, insa, ca nu poate ramane in atentia publicului decat daca mentine acelasi ritm.
Artistul a revenit in studio pentru a lucra la un nou material, dar – pana sa laneze piese noi – se mentine in atentia publicului prin colaborari cu alti artisti sau trupe. Acesta a lucrat recent cu Teddybears, o formatie suedeza care combina elemente de pop, rock, hip-hop, electronica, reggae si punk, formata in 1991, care si-a lansat recent cel de-al saselea album, “Devil’s Music”.
B.o.B canta alaturi de Patrik Arve, Joakim Åhlund si Klas Åhlund pe single-ul “Get Mama a House”, o melodie foarte vesela, cu un ritm jucaus, in care este vorba – asa cum o spune si titlul – despre a face orice pentru a-i cumpara mamei o casa.
I got everything in a suitcase from the jakuza/ ima get my mama a house/ I got rubels in a shoebox from the russian mob/ ima get my mama a house./ I got pasels? from the hunter in a paperbag/ ima get my mama house gegeget mama a house”- canta ei increzatori. Va place melodia?
Mdaaa.. nici mie . :(  >:)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

★ PlaYOnS CommunitY ★