8 iulie 2011

Justin Timberlake si MySpace-ul lui ! :>

http://www.utv.ro/media/Justin-Timberlake-2011-utvro234-copy1.jpg
Justin Timberlake a cumparat domeniul MySpace si a devenit oficial omul care conditioneaza, printre altele, si contactul fanilor cu artistii lor preferati.
Acum, artistul vrea sa se implice si mai mult in reorganizarea si punerea pe picioare a acestui domeniu. Managerul lui Justin a declarat ca acesta vrea sa aduca industria muzicala inapoi pe MySpace.
Potrivit lui Johnny Wright, managerul sau, solistul se gandeste serios sa lanseze un concurs de talente pe MySpace. Justin, care a devenit “forta creatoare” din spatele retelei sociale, dupa spusele noilor proprietari de la Specific Media, pregateste un eveniment in stilul X Factor pe care sa il posteze pe MySpace.
Intr-un interviu acordat unei publicatii americane, impresarul lui Timberlake a spus care sunt planurile starului pentru acest site: “Indiferent daca se va transforma intr-o competitie de talente sau ceva de genul, talentul va fi cu siguranta cuvantul care va fi pus in evidenta. Ne dorim cu adevarat sa aducem inapoi industria muzicala pe MySpace pentru a vedea care sunt tineri cu adevarat talentati”.
In plus, Timberlake este nerabdator sa inceapa lucrul la acest site si i-a trimis un mail managerului sau chiar in ziua in care afacerea a fost batuta in cuie, in care il intreba: “Este treaz? Am mintea plina cu idei. Vreau sa vorbesc cu cineva”.
Specific Media, compania care a cumparat MySpace saptamana trecuta, pentru suma de 35 de milioane de dolari, a dezvaluit ca Justin Timberlake, unul dintre actionarii majoritari va avea un birou special si personal corespunzator pentru a-i indeplini dorintele cu privire la retea.
De cand a fost detronata de Facebook, in 2008, compania MySpace a pierdut milioane de dolari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

★ PlaYOnS CommunitY ★