29 iunie 2011

New Viideo : Dan Balan - FreeDoom

http://www.utv.ro/media/Dan_Balan_1480-art.jpg
 Dan Balan a renuntat la viata de noapte, la a mai urmari si ucide tinere, in ciuda succesului urias pe care l-a avut cu videoclipul piesei “Justify Sex”. In schimb, a ales o zi insorita, ambient multicolor si, evident, femei sexy, pentru a filma noul videoclip “Freedom”.
Piesa “Freedom” este compusa si produsa in totalitate de artistul care a facut furori acum cativa ani alaturi de ceilalti doi componenti ai trupei O-Zone. De cand a renuntat la titulatura de “Crazy Loop” si si-a insusit numele real pe scena, Dan Balan a scos hit dupa hit. Va mai amintiti de “Chica Bomb”?
Cantaretul de peste Prut a ales un sound diferit pentru aceasta melodie si a pus accentul pe elemente electro. Iar videoclipul este la fel de simplu si de placut ca si vocea solistului.
Filmat in luna mai in sudul Frantei si regizat de Pavel Hoodyakov, un cunoscut regizor rus, clipul are o poveste interesanta: satul de bautura, femei si cluburi, Dan Balan incearca sa evadeze, departe de oras, in cautarea libertatii si a unei superbe domnisoare pe care o vede la televizor. Si dupa ce o gaseste intr-un final, artistul se arunca in gol de pe o stanca. Mai departe, descopera din videoclipul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

★ PlaYOnS CommunitY ★