29 iunie 2011

New Video : Drake - Marvin’s Room

http://www.utv.ro/media/Drake-utvro-2011.jpg
Drake a avut ceva probleme cu casa de discuri, dar s-ar parea ca s-au rezolvat! Artistul promitea ca se apuca de lucrul la un nou album si, pentru a ne arata ca se tine de treaba, lansa doua piese. Acestea – intitulate “Marvin’s Room” si “Trust Issue”, postate pe blogul sau – veneau ca un bonus, nefacand parte de pe material. Initiativa sa nu a fost, insa, pe placul label-ului.
Universal i-a sters lui Drake cele doua melodii de pe internet, spre disperarea acestuia. Desi ne asteptam sa nu mai auzim piesele, artistul canadian a scos cu o zi in urma un clip pentru “Marvin’s Room”, o balada dedicata fostei iubite.
Videoclipul regizat de Hyghly a fost filmat in Toronto si il infatiseaza pe Drake foarte ravasit si frustrat, dupa o despartire. Artistul apare intr-un bar, dand pe gat mai multe shot-uri si flirtand cu cateva domnisoare, in incercarea de a-si inneca durerea. Dar nu reuseste sa uite de fosta sa dragoste si da un telefon nocturn, ametit de alcool.
“Marvin’s Room” – spunea Drake – e un track nascut din lipsa de somn, care vine cu un mesaj de dupa despartire. Imaginile foarte intunecate si neclare sunt in ton cu ‘feeling’-ul pe care il da piesa…
Viitorul album al lui Drizzy, initulat “Take Care”, va iesi pe piata pe 24 octombrie in Statele Unite.
Drake ~ Marvins Room (Official Video) from OctobersVeryOwn on Vimeo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

★ PlaYOnS CommunitY ★