26 februarie 2011

Noi poze cu Rihanna batuta de Chris Brown !

http://www.utv.ro/media/Chris+Brown+rihanna-beaten-utvro.jpg
Chris Brown ori nu are deloc noroc ori a reusit sa-si faca niste dusmani care incearca acum sa-i puna bete in roate! Cu mai putin de o luna inainte sa-si lanseze noul material, “F.A.M.E”, incidentul de la inceputul anului 2009, cand Brown a batut-o pe prietena sa de la acea vreme, Rihanna, este readus in atentia publicului, printr-un  nou set de fotografii.
http://www.utv.ro/media/rihanna_abuse2-utvro.jpgDoua poze foarte explicite o infatiseaza pe artista, bruneta la acea vreme, cu fata tumefiata de lovituri, cu ochii invinetiti si buza sparta. Si putem spune ca nu arata bine deloc! Cine este autorul fotografiilor, dar si cine a stat in spatele actiunii de a le trimite site-ului Mediatakeout.com, care le-a facut publice, nu se stie… Dar editorii publicatiei on-line comenteaza: “Am auzit de un soi de reconciliere Brown – Rihanna si – pe fondul acesteia – am decis sa facem publice fotografiile”, facand referire la faptul ca interdictia de a pasi la mai putin de 100 de metri de artista i-a fost ridicata lui Chris.
http://www.utv.ro/media/rihanna_abuse1-utvro.jpgApoi editorii ataca- “Pozele arata totul foarte clar. Am auzit pareri de rau, am auzit scuze, dar… pozele spun cel mai bine povestea!” Ce parere are, insa, Chris Brown de ‘intamplare’? Artistul s-a aratat destul de iritat, dar – din pacate – nu prea are ce sa faca, faptul fiind de mult consumat. “Este ironic cum cineva a scos la lumina aceste lucruri chiar in preajma lansarii albumului meu. Cred ca poate fi catalogata ca o miscare de sah strategica. Incredibil”, a scris el pe Twitter.
Mai tarziu, a adaugat: “Diavolul este mereu ocupat! Dar, cand ai un destin, nimeni si nimic nu poate opri ceea ce Dumnezeu a planuit!”. Apoi, a sters toate comentariile.
Chris Brown se pregateste de lansarea noului sau album, ‘F.A.M.E’, care va avea loc pe 22 martie. Pentru inceput, el a dezvaluit tracklisting-ul materialului, pe care apar si nume precum Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Tyga, Ludacris, Benny Benassi sau Timbaland.
Voi ce parere aveti de aceasta miscare, mai mult sau mai putin intamplatoare?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

★ PlaYOnS CommunitY ★