24 decembrie 2010

Merry X-mas ! :*

0 comentarii
http://www.binefacere.ro/wp-content/uploads/2010/12/Christmas-Tree.jpg
Mda...
Suntem in Ajunul Crăciunului ! Este ora 22:10 si vreau sa va urez un călduros :
,,Merry X-mas ! Sper ca Mosu' sa va aducă tot ce va doriți și sper sa vi se împlinească toate dorințele ! "

Animatiile anului 2011 sunt aici !

0 comentarii
2010 nu a stat deloc rău la capitolul animaţii, iar 2011 s-ar putea chiar să-l întreacă. Anul acesta campionul a fost Shrek Forever After, filmul clasat pe locul trei în topul încasărilor anului, cu 157.000 de spectatori, urmat (cam de departe) de o altă animaţie DreamWork, Cum să îţi dresezi dragonul. Eu am preferat-o pe Toy Story 3 ! Mai mult, sunt mari şanse ca 2010 să fi produs unul dintre candidaţii de la anul la Oscarul pentru Cel mai bun film. Este vorba, desigur, de Toy Story 3.
Dar vine 2011, iar eu îţi spun câte ceva despre cele mai interesante animaţii pregătite pentru la anul, adică exact filmele pentru întreaga familie, la care te-ai putea duce însoțit şi de cei mai mici, dar şi de cei mai mari dintre apropiați.
1.Cars 2
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/71/44/856614l-435x0-n-15531445.jpgDupă mega-succesul Toy Story 3, Pixar se întoarce cu o nouă continuare: Cars 2. Dacă ţi-a plăcut strălucitoarea capotă a lui Lightning McQueen (Owen Wilson), află că în ea se vor reflecta acum peisaje din întreaga lume, nu doar generoasa pustietate a Statelor Unite, căci eroul trebuie să câştige o cursă de maşini internaţională. Ambiţiosul McQueen nu-şi poate refuza titlul de cea mai rapidă maşină din lume, dar principalul obstacol nu se vor dovedi vajnicii săi adversari, ci mai degrabă hârbuitul său prieten Mater, care se va trezi implicat într-un amuzant caz de spionaj internaţional. Japonia şi ţări din Europa vor fi fundalul acestori noi aventuri cu aer de James Bond, iar ceva ne spune că Lightning va învăţa încă o dată (deh, repetiţia) că prietenia este mult mai valoroasă decât orice trofeu. Din 24 iunie.
2.Gnomeo and Juliet
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/71/44/204756l-435x0-n-315ffbc6.jpgInterpretare a piesei lui William Shakespeare, Romeo şi Julieta, îi face uitaţi pe adolescenţii din Verona şi mută încercata lor poveste de dragoste în lumea piticilor de grădină. Adio Capuleţi, Montague şi cetăţeni ai Veronei, bun-venit pitici cu scufii albastre şi roşii! James McAvoy este Gnomeo, iar Emily Blunt Juliet în această animaţie care ar fi trebuit să fie realizată de Disney, dar a ajuns cumva în ograda celor de Touchstone, fiind primul astfel de proiect realizat de studiouri de la The Nightmare Before Christmas din 1993. Cu lansarea programată pentru 25 februarie, Gnomeo and Juliet a lansat lunile trecute un trailer, iar acesta sugerează că umorul este principala preocupare a realizatorilor. Cu o distribuţie formată aproape exclusiv din britanici, filmul îl are pe generic şi pe Elton John, care s-a ocupat de muzică...
3.Kung Fu Panda 2
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/71/44/627775l-435x0-n-3b46187b.jpg
Vara începe cu giumbuşlucurile lui Po (Jack Black), eroul grăsuliu care a descoperit în 2008 că un burdihan generos nu este o piedică în calea eroismului. După ce a făcut ordine în Valea liniştită, Po trăieşte senin printre boluri de mâncare pline cu delicatese chinezeşti. Dar confortul se duce pe apa sâmbetei când Valea este ameninţată de lordul Shen, un super-villain care intenţionează să folosească o armă secretă pentru a distruge filozofia kung fu o dată pentru totdeauna. Interesant este faptul că surse din interiorul Dreamworks sugerează că marele atu al lui Po în noul film este chiar originea sa misterioasă... Alături de Jack Black se întorc şi vocile celor Cinci furioşi, iar distribuţia este completată cu nume precum James Woods, Michelle Yeoh şi Jean-Claude Van Damme. Vocea lordului Shen este cea a villain-ului de serviciu de la Hollywood, Gary Oldman. Din 10 iunie.
4.Rango
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/71/44/621513l-435x0-n-62f5ac0a.jpgPoate că Gore Verbinski a părăsit seria Piraţii din Caraibe, dar asta nu înseamnă că şi-a luat la revedere şi de la vechiul său partener, Johnny Depp. După mega-succesul seriei de filme de aventuri, cei doi colaborează la Rango, o animaţie despre un cameleon care ajunge, din confortabilul său terariu, într-un periculos Vest Sălbatic populat cu o mulţime de personaje rupte din celebrele westernuri spaghetti. Ce să mai, Rango se crede un mare erou şi, în micul orăşel Dirt, unde tipii cei buni nu sunt văzuţi cu ochi la fel de buni, se autoproclamă şerif şi păstrător al ordinii. Dar nu pentru mult timp, căci eroul va avea nenumărate ocazii să verifice dacă se ridică sau nu la înălţimea noii sale funcţii. Dacă te-ai obişnuit cu animaţiile strălucitoare sau cu cele care încearcă să copieze realitatea, Rango va fi o schimbare de ton binevenită, iar asta poţi să vezi încă din trailer. Filmul ne umple de praf (şi, sperăm, zâmbete) din 4 martie.
5.Rio
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/71/44/889845l-435x0-n-1c407e97.jpgDupă ce s-a ocupat de cele trei Epoca de gheaţă, Carlos Saldanha a ajuns la concluzia că nu mai vrea să se (şi ne) topească la fiecare trei ani cu Sid, Manny şi Diego, aşa că s-a apucat de Rio, o animaţie fără nicio legătură cu poate cea mai populară franciză animată a ultimului deceniu. Eroul e Blu (Jesse Eisenberg), un papagal brazilian cam nătărău, locatarul unei frumoase colivii dintr-un orăşel din Minnesota, care crede că e ultimul rămas din specia sa. Când află că mai există un exemplar şi, mai mult, că acesta aparţine sexului frumos, face tot posibilul s-o găsească, dar asta presupune o călătorie la Rio de Janeiro, în ţara sa de baştină, Brazilia. În bine cunoscutul stil al lui Saldanha, călătoria celor doi protagonişti va căpăta un caracter universal şi iniţiatic, Blu ajungând să descopere ce înseamnă familia, dragostea şi... viaţa. Premiera românească are loc pe 4 aprilie.
6.Tangled/O poveste încâlcită
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/71/44/522827l-435x0-n-e453a6e2.jpgNici nu începe bine anul şi animaţiile deja îşi fac de lucru pe marile ecrane. Pe 7 ianuarie, cu ceva întârziere faţă de amatorii de animaţii din Statele Unite, vom vedea Tangled, cea mai recentă producţie Disney. Sursa de inspiraţie este evidentă: povestea Rapunzel culeasă de fraţii Grimm. Avem în continuare prinţesa cu cosiţe aurii, turnul-închisoare şi vrăjitoarea care o ţine captivă, dar alte detalii nu prea respectă sursa literară, aşa că te poţi aştepta la replici şi acţiune foarte moderne. Trebuie precizat că studiourile Disney au anunţat un lucru surprinzător în legătură cu Tangled: este ultima animaţie cu prinţese avută în vizor, cel puţin pentru o perioadă. Adaugă la asta că avem de-a face cu cea mai scumpă animaţie a tuturor timpurilor şi, ca să nu crezi că e puţin, cu al doilea cel mai scump film al tuturor timpurilor, O poveste încâlcită bucurându-se de un buget de 260 de milioane de dolari. Având în vedere că animaţia a întrecut la un moment încasările lui Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I, bănuim că a meritat.
7.Happy Feet 2
http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/04/27/09/happy-feet-2-in-3d-336382l.jpgDespre acest film nu știm prea multe ! :( Dar în schimb știm actorii ce vor da voce personajelor celui de-al doilea film al seriei ( printre care și Robin William )! Filmul apare la diferența , relativ mare , de 5 ani primul film al trilogiei ! Din păcate Brittany Murphy nu va mai da voce pers. feminin din motive bine știute de fani ( Brittany a decedat pe 20 Dec 2009 ) . Premiera filmului este pe 18.11.2010 ! Sper sa se menține la nivelul primul film ...

★ PlaYOnS CommunitY ★