23 decembrie 2010

Vedetele si melodiile lor de Craciun ! ;) ( I )

0 comentarii
http://www.shopsland.org/wp-content/uploads/xmas-shopping.jpg
Cum va-m promis am făcut un top cu cele mai frumoase melodii de Crăciun cantate de voci cunoscute romanești ! Fiți cu ochii pe noi căci va mai urma un top cu cele mai frumoase melodii de Crăciun cantate de vedete internaționale ! Era sa uit :
,, Merry X-mas ! ''
1. Anda Adam - Jingle Bell Rock

2.Andreea Bălan ft. Petrișor Ruge - Snow
3. INNA - I need you or Christmas
4. Andra - Vis de Iarna
5. Andra - Deschide ușa creștine 

6. Adela Popescu , Jennifer Dumitrașcu & Alina Grigore - Un Crăciun de poveste 

OMG : Lady GaGa a fost apucata de san de o fana !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/ladygagatouch.jpg
Lady Gaga produce reactii cu adevarat surprinzatoare in randul fanilor, dar si – surpriza! – in randul fanelor… Lasand la o parte isteria generala cu care debuteaza aproape intotdeauna show-urile acesteia, se pare ca unii admiratori si admiratoare merg chiar mai departe. Daca saptamana trecuta ne miram ca fanele excentricei cantarete s-au bucurat atat de tare la o aparitie neanuntata a acesteia, incat s-au dezbracat in fata scenei, ramanand in lenjeria intima, acum lucrurile au avansat…
Lady Gaga iese in public uneori nu foarte imbracata. Formele acesteia, desi deloc indecenta, se pot zari printre haine. O admiratoare a artistei, insa, a vrut sa cunoasca mai mult din ceea ce se ascunde sub outftul acesteia. Mergand la un restaurant din Paris, Lady Gaga a incercat sa-si ascunda fata sub niste ochelari mari de soare, dar fanii vigilenti o recunosc deja sub orice masca. Cu stilul sau inconfundabil, nici nu ne miram prea tare cum reusesc…
http://www.utv.ro/media/FP_6330254_ANG_Lady_GaGa_122010.jpg
- Or fi naturali ?!
Aflata in mijlocul oamenilor, Gaga s-a trezit cu o mana chiar pe san. Bineinteles, fotografii se aflau acolo si au imortalizat momentul. Si putem spune ca artista nu a parut foarte deranjata de intamplare… Pana la urma, pentru o artista care socheaza la fiecare aparitie – prin vestimentatie, prin manifestari sau prin mesajele transmise – ce mai poate fi de mirare?
In ceea ce priveste cariera, Lady Gaga spunea, nu cu mult timp in urma, ca viitorul sau album, “Born This Way” va fi cel mai bun material al acestei decade!  Va fi mult mai “adanc” decat cel anterior si va aduce in discutie teme legate de lucruri care nu ne lasa sa dormim noaptea si ne induc temeri. Intr-un interviu pentru BBC Newsbeat, acordat recent, artista a vorbit din nou despre album, pe care il catalogheaza ca fiind “extrem de inovator”.
Ea a povestit ca au fost incluse elemente din muzica electronica, elemente din rock’n’roll si chiar metal, rezultand piese intr-un stil antemic, combinat cu beaturi de dans. “Va fi un album mult mai poetic”, a spus cantareata, “e scris de fani, ei au avut o contributie enorma, pentru ca – in fiecare seara – mi-au dat foarte multa energie. Asa ca am scris piesele pentru ei. Born This Way este despre micii mei monstruleti si despre mine, monstrul-mama”. Fanii mai norocosi au primit chiar o mostra de pe noul album. Lady Gaga a cantat, la cele doua show-uri din Londra de saptamana trecuta, o piesa noua, intitulata “You and I”.

★ PlaYOnS CommunitY ★