22 decembrie 2010

Ferma Neverland ar putea fi transformata intr-un institut muzical !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/lonely-art245.jpg
Managerul firmei care a cumparat ferma Neverland vrea sa transforme celebra proprietate care i-a apartinut candva lui Michael Jackson intr-o scoala de arte.

Neverland ar putea fi locul in care tinerii cu adevarat talentati se pot perfectiona, unde vor fi sustinuti si pregatiti pentru a atinge performante de neegalat.

Initiatorii acestei idei vor sa construiasca un campus mic in interiorul Neverland, pentru a asigura tinerilor muzicanti toate conditiile de care au nevoie pentru a performa. Nu s-a stabilit insa exact, daca viitorul institut de muzica va purta numele lui Jacko si nici daca stilurile de muzica vor fi influentate de activitatea lui Michael. Surse oficiale spun ca “este un proiect interesant si ca are toate sansele sa fie initiat.”

Conform mai multor publicatii locale, aproape 2.500 de acri de teren au fost deja prelucrati pentru a permite construirea unui campus pentru scoala Midland. Beneficiarii proiectului au insa o problema: adminstratia locala nu a aprobat inca proiectul, cu toate ca li s-a garantat dreptul de a utiliza numele megastarului ca o garantie a realizarilor viitoare.

Regele pop a locuit la Neverland din 1988 pana in 2005, timp in care a dat fermei un plus de personalitate cerand arhitectilor sa construiasca un parc de distractii, un ceas floral si o gradina zoologica. Exista de asemenea zvonuri ca Michael ar fi construit o biblioteca personala, cu peste 10 000 volume despre arta, poezie si psihologie.

Dupa incidentul din 2005, cand a fost acuzat de pedofilie, Michael a evitat sa-si mai viziteze atat de des proprietatea, pe motiv ca aceasta ar fi fost “murdarita” de ziaristii care au trecut pe acolo, in cautare de dovezi compromitatoare.

In ultima perioada au existat tot felul de propuneri legate de ferma Neverland, printre care transformarea acesteia intr-un muzeu Michael Jackson sau intr-un parc national.

Concurs : 1 an cu ZobBy's Blog !

7 comentarii


Reguli :
  1. Lasă-ți e-mail-ul drept comentariul la aceasta postare pana pe data de 30 Decembrie ! 
  2. Dacă ai mai multe e-mai-uri lăsate pe toate ! Ai mai multe șanse de câștig ! 
  3. Tragerea la sorti va fi pe data de 1 Ianuarie ! 
  4. Câștigători vor fi postați pe blog și vor primi mail de confirmare ! * 
* Dacă câștigătorul nu răspunde mail-ului în max. 5 zile premiul se suspenda !
Premii :
  1. 1x50 facebook credits **
  2. 2x25 facebook credits **
  3. 5x20 facebook credits **
** - premiile vor fi acordate prin intermediu Facebook Gift Card ! :D

La multi ani ZobBy's blog !

0 comentarii
Azi blogul a împlinit un anishor !
In acest an am reușit : 
  • sa strângem 107.000 de vizualizări 
  • sa avem 36.356 vizitatori unici din 109 de tari ( deci multora le-a plăcut blogul și ne-au mai vizitat ) 
  • sa postam 664 de postări ( în medie 2 postări pe zi )
Si totul abia a început ! Stați cu ochii pe noi și nu o sa regretați ! 
 ! Nu uitati adaugati-ne : zobbysblog@yahoo.com 

★ PlaYOnS CommunitY ★