18 decembrie 2010

Harriet The Spy Blog Wars (2010) DVDRip

0 comentarii
http://e-land.ro/wp-content/uploads/2010/10/600121245c0201070cbe7a8b9aa93818.jpg
Am văzut filmul pe Disney Channel ! A fost bunicel , descria bine aceasta lume în care trăiesc !
Harriet (Jennifer Stone, vedeta din 'Magicienii din Waverley Place") vrea mai mult ca orice sa devina blogger-ul oficial al clasei sale de la liceu, dar trebuie sa concureze impotriva inamicului sau principal, Marion Hawthorne, care se bucura si de o popularitate ridicata, intr-un razboi al blogurilor timp de o luna pentru a castiga sprijinul colegilor. Cand tatal lui Harriet, producatorul de film Roger Welsch, semneaza pentru producerea partii a doua a celui mai de succes musical pentru adolescenti, "Spy High", ea isi da seama ca acest lucru ii poate oferi o oportunitate excelenta de a-si atrage colegii de partea sa. In ciuda dispretului lui Harriet fata de film si vedeta acestuia, Skander Hill, aceasta porneste intr-o misiune pentru a-l spiona si a-l arata asa cum este in realitate. Cu ajutorul celor mai buni prieteni Sport si Janie, Harriet reuseste sa transforme fiecare pas gresit al lui Skander in subiect pentru postarile sale. Dar cand incepe sa piarda controlul asupra ceea ce scrie pe blog, depinde de Harriet sa puna lucrurile la punct inainte de a desfiinta fara sa isi dea seama filmul tatalui sau si cariera lui Skander.

Adam Lambert a transmis un mesaj pro-gay !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/adam-lambert-details-magazine-01-art11.jpg
O poza incendiara ! Adam și o femei goala în ipostaza hot ! :O 
Ca majoritatea artistilor din ziua de azi, Adam Lambert vrea sa promoveze ideea de toleranta si egalitate intre oameni, indiferent de orientarea sexuala. Astfel, in timpul unui concert sustinut in Los Angeles, artistul a adus in discutie versurile unei melodii proprii pentru a transmite un mesaj clar fanilor sai.
Ceea ce face melodia urmatoare deosebita este faptul ca a fost gandita ca un imn inchinat drepturilor omului. In caz ca nu ati observat, comunitatea gay din intreaga lume se afla intr-un razboi dur pentru a-si castiga drepturile.”, a tinut sa sublinieze Lambert, legandu-se desigur de mesajul melodiei “A Change Is Gonna Come”.
Artistul ,recunoscut pentru orientarea sa pro-gay, a mai povestit din propria experienta despre abuzurile si discriminarile pe care a fost nevoit sa le suporte in intreaga sa cariera, din cauza vestimentatie si a machiajului la care recurge atunci cand urca pe scena.
De fiecare data cand societatea va spune ‘Nu, nu e bine!’, spuneti-i ‘F*** You!’”, a mai adaugat in final Adam Lambert.

Teaser : Avril Lavigne - What the Hell

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Avril-Lavigne-art-32.jpg
Avril se pregătește de relansare !
Daca va intrebati in ce stadiu se afla noul album al lui Avril Lavigne, “Goodbye Lullaby”, noi avem vesti bune. De Revelion artista face fanilor o surpriza- primul single, “What the Hell”, va fi lansat chiar pe 31 decembrie. Pana atunci, insa, daca nu mai aveti rabdare, noi va oferim o mostra de pe acest single.
Avril dedica piesa “What the Hell” fanilor care au fost alaturi de ea inca din zilele “Sk8r Boi”. De altfel, melodia are ceva din sound-ul pieselor vechi semnate de ea. Cantareata a tinut, insa, sa precizeze ca “What the Hell” nu este chiar un indicativ corect pentru acest nou material, in care totul va fi diferit de ce ne-a oferit pana acum.
Mesajul exprimat in aceasta piesa – spune artista – este unul despre libertatea fiecarui individ si despre faptul ca nu trebuie sa uitam niciodata de unde am plecat sau cine suntem cu adevarat. “I’m thinking what the hell/ All I want is to mess around/ And I don’t really care about/ If you love me/ If you hate me/ You can save me baby, baby/ All my life I’ve been good, but now… what the hell!”, canta Avril.
Avril continua sa vorbeasca in piesele sale despre experientele personale si, in consecinta, “Goodbye Lullaby” vine cu un concept mai dur si cu un sound mai organic, care exprima o paleta intreaga de emotii… In afara unui mesaj despre libertatea personala din piesa “What the Hell”, Avril isi exprima gratitudinea fata de persoanele speciale din viata sa in “Smile”, exploreaza dinamica relatiilor in “Push”, isi arata latura vulnerabila in “Wish You Were Here”, la fel cum gaseste puterea de a incheia un  capitol din viata sa in “Goodbye”.
Videoclipul piesei va fi lansat in ianuarie 2011, iar albumul va iesi pe piata pe 8 martie. Noi asteptam cu mare interes s-o vedem pe noua Avril Lavigne, mai matura atat in viata de zi cu zi, cat si in muzica. Dar, pana atunci, o mostra din vechea AVril Lavigne, de pe noul album…

★ PlaYOnS CommunitY ★