8 decembrie 2010

Lady GaGa o păpușa sexy !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/lady-gaga-dolls-1.jpg
Dupa ce a socat o lume intreaga cu stilul sau inconfundabil si a devenit vedeta cu cele mai multe figuri din ceara, Lady Gaga are acum si o papusa. Si nu, nu e vorba de orice papusa, ci de faimoasa papusa Barbie, care a luat acum infatisarea divei muzicii pop.
Insa atunci cand vorbim de Lady Gaga, in mod sigur nu poate fi vorba de o simpla papusa care sa surprinda o personalitate atat de complexa. Astfel, in loc de o papusa, Lady Gaga s-a ales cu sase astfel de papusi Barbie in miniatura, care sunt imbracate in cele mai spectaculoare outfituri pe care Gaga le-a avut in 2010.
Astfel, fanii artistei vor vedea o papusa Barbie imbracata in costumul din carne cruda pe care l-a imbracat artista pentru o sedinta foto si alte cateva costumatii spectaculoase realizate in miniatura. Si lucrurile nu se opresc aici: papusile vor avea coafurile adoptate de artista in timpul evenimentelor la care a participat, iar pe langa costumul din carne, elementul de senzatie va fi o papusa care o imita pe Lady Gaga in videoclipul melodiei “Telephone”.
Iata, asadar, ca Lady Gaga a devenit un adevarat fenomen si se reinventeaza de fiecare data prin tot ceea ce face. Fiind in plina ascensiune in cariera sa muzicala, Lady Gaga a anuntat ca anul viitor va lansa si un nou album, care il va depasi cu mult pe cel de dinainte si pentru care artista deja munceste de zor.
Si dupa hituri ca “Alejandro” si “Telephone”, cu siguranta Lady Gaga pregateste fanilor sai surprize de proportii, care vor sparge orice tipare si vor ridica muzica la nivel de arta.

http://www.utv.ro/media/sis-70.jpg
http://www.utv.ro/media/lady-gaga-dolls-4.jpghttp://www.utv.ro/media/lady-gaga-barbie-dolls.jpg

Katy Perry in The Simsons !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/katyperrysimpsons8-PM.jpg
Un lucru e clar – Katy Perry este extrem de sexy. Sa fie, insa, artista intr-atat de sexy incat sa dea pe spate si personajele de desen animat? Iata ca da… Frumoasa cantareata a aparut intr-un episod special de Craciun din The Simpsons. Aparitia nu este insa una banala.
Katy Perry a mai avut o aparitie controversata in show-ul Sesame Street. Parintii copiilor au catalogat-o ca fiind mult prea indecenta, ca sa nu zicem dezbracata, pentru o emisiune care se adreseaza copiilor, iar episodul nu a fost difuzat.
Acum Katy Perry a vrut sa se razbune pe show-ul ‘Seaseme Street’ cu o aparitie muuult mai sexy in ‘The Simpsons’. Cei din ‘The Simspsons’ parodiaza “controversa” Katy Perry vs. Sesame Street, reusind sa o scoata pe cantareata basma curata.
In respectivul episod, Katy apare intr-un vis de-al lui Maggie, ca iubita a barmanului Moe. Acesta incearca sa o sarute, insa ea este prea inalta.
Schimbul de replici ar putea deranja din nou parintii copiilor care se uita la serialul de desene aminate. Noroc ca segmentul de public caruia i se adreseaza acestea are o varsta mai inaintata. “Te-am pupat pe buric”, spune Moe, iar Katy ii raspunde: “Nu era buricul!”. In momentul in care Moe se trage inapoi, artista ii spune: “Dar nu ti-am spus sa te opresti!”.

Un altar inchinat lui Justin Bieber !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/justin-bieber-drug-dealer.jpg
Cat de multe ati fi dispusi sa faceti pentru idolul vostru? Ati fi in stare sa-i inchinati un altar in propria voastra casa? Ei, bine, un traficant de droguri de Brazilia si-a construit o camera dedicata in exclusivitate lui Justin Bieber!

In urma unui raid efectuat in resedintele mai multor interlopi din Rio De Janeiro, politistii au fost de-a dreptul uimiti sa descopere in casa lui Luciano Martiniano da Silva zis si Pizzou, o camera intreaga inchinata lui Justin Bieber.

Pe unul dintre peretii camerei era pictat la scara mare chipul lui Justin Bieber, iar dedesubt era scris titlul unei piese de pe albumul “My World”, “Only Time”. Camera era plina de postere si de alte obiecte imprimate cu chipul sau semnatura artistului, astfel incat politistii care au participat la razie au fost nevoiti sa admita ca n-au mai vazut asa ceva in toata cariera lor!

★ PlaYOnS CommunitY ★