3 decembrie 2010

Scena de sex dintre Rob si Kristen a durat 12 ore !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/RobertPattinsonKristenStewartEclips-art.jpg
 Pana acum am vazut o multime de fotografii cu Robert Pattinson si Kristen Stewart in ipostaze intime – spre deliciul fanilor de ambele sexe! – insa ce e mai bun abia acum urmeaza: mult-asteptata scena de sex a fost in cele din urma turnata, iar filmarile au durat nu mai putin de 12 ore!In timp ce Ashley Greene si Kellan Lutz petreceau in Los Angeles, actorii principali din “Twilight” erau prezenti pe platourile de filmare pentru a turna una dintre cele mai importante scene ale filmului: prima noapte de dragoste a proaspat casatoritilor Edward Cullen si Bella Swan.
Producatorii n-au vrut sa dea prea multe detalii, insa stim cu siguranta ca momentul de tandrete este precedat de o bataie cu perne – o posibila explicatie pentru prima fotografie oficiala a celei de-a patra parti, care infatisa o mana de femeie strangand mai multe pene albe.
Pentru a nu lasa loc speculatiilor, Robbert Pattinson nu s-a abtinut sa glumeasca pe seama mult-asteptatului moment: “Abia astept bataia cu perne. Cred ca o sa fie distractiv! Ce se va mai intampla, printre altele? Voi musca o perna!”, a declarat Patinson cu catva timp inainte de filmare, facand desigur aluzie la momentul in care Cullen, pentru a-si tine in frau puterea de vampir, este nevoit sa muste dintr-o perna. Iar bataia cu perne nu este singura scena “hot” a celei de-a treia parti: producatorii au anuntat ca vor mai exista inca doua astfel de scene senzuale intre Cullen si Swan!

★ PlaYOnS CommunitY ★