1 decembrie 2010

Harry Potter codaș în Romania !

0 comentarii
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I este cel mai vizionat film al seriei Harry Potter în week-endul premierei, din 2001 şi până acum, cu un număr de 40.899 de spectatori, dar - până la finalul anului - filmul ar putea să iasă din top 5 cele mai populare producţii ale lui 2010. Talismanele... au stârnit mai puţin interes spectatorilor din România decât o făcuseră la vremea lansării lor pe parcursul acestui an Saga Amurg: Eclipsa, Shrek Forever After, Alice in Wonderland ori Clash of the Titans. Cu o lună decembrie în care vor avea premiera TRON: Legacy/TRON: Moştenirea şi Megamind, e de aşteptat ca HP 7 să coboare pe locurile 6-7 în clasamentul final.

După un Harry Potter şi Prinţul Semipur greoi, ermetic şi lung de 153 minute (dar recordul îl deţine Harry Potter şi Camera Secretelor, cu o durată de 161 minute), românii au fost mai precauţi în a plăti un bilet pentru o nouă serie de aventuri cu celebrul vrăjitor. Cu toate acestea, acum se pregăteşte terenul pentru confruntarea finală, acum se dau informaţiile care să ne pregătească pentru întâlnirea decisivă dintre Harry Potter şi Voldemort. Or, cine ar vrea să piardă asta? Totuşi, psihologia simţului comun ne face să ne gândim că cei care absentează la prima parte, probabil o vor pierde şi pe a doua.

De menţionat este faptul că, în lipsa unei campanii de promovare în România, distribuitorul primei părţi din Harry Potter şi Talismanele Morţii (IntercomFilm) a facut o investiţie-record: producţia a fost distribuită în Bucureşti şi ţară în număr de 30 de copii. Este recordul absolut al anului 2010, în condiţiile în care Saga Amurg: Eclipsa (46.370 de spectatori în primele trei zile de la lansare) a rulat pe 16 ecrane. De un număr apropiat de copii a beneficiat în 2010 animaţia Toy Story 3: filmul a fost proiectat în România în 28 de săli de cinema diferite.
Mai jos, top 5 filme populare în 2010, după numărul de spectatori din week-end-ul lansării:
1. The Twilight Saga: Eclipse: 46.370 de spectatori (premiera pe 02.07.2010)
2. Shrek Forever After: 44.748 de spectatori (lansat pe 16.07.2010)
3. Alice in Wonderland 41.919 de spectatori (lansat pe 05.03.2010)
4. Clash of the Titans 41.649 spectatori (premiera pe 16.04.2010)
5. Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I: 40.899 de spectatori (26.11.2010)
Sursa : Cinemagia.ro

GaGa lupta cu Senatul S.U.A !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/lady-gaga-senate-art.jpg
GaGa intr-o ipostaza fenomenala ! :*
Lady Gaga este cunoscuta pentru implicarea sa in sustinerea drepturilor persoanelor gay. Iata ca excentrica artista face toate eforturile pentru ca acestea sa fie recunoscute drept persoane normale, care pot beneficia de aceleasi drepturi cu persoanele straight si care nu trebuie sa se rusineze cu ceea ce sunt.

Cantareata Lady Gaga lupta acum din rasputeri impotriva legii care interzice soldatilor americani homosexuali sa isi dezvaluie orientarea sexuala, “Don’t Ask, Don’t Tell”. Ea face front comun cu unul dintre cei mai inversunati opozanti ai acestei legi, John McCain, candidat la alegerile prezidentiale din 2008.

Cea care scria piesa “Poker Face” reprezinta o voce puternica in lupta contra discriminarii. Dupa ce in luna septembrie senatorii votau impotriva rediscutarii acestei legi, campania impotriva “Don’t Ask, Don’t Tell” continua. De altfel, un raport asupra acestei legi urmeaza sa fie prezentat astazi in Senatul Statelor Unite. Artista a lansat, cu aceasta ocazie, un nou apel public, printr-un filmulet lansat pe internet. Intr-un clip de doua minute, postat pe Youtube, Lady Gaga se adreseaza legiuitorilor: “Senatorii trebuie sa abroge anul acesta legea “Don’t Ask, Don’t Tell”, altfel ar mai putea dura ani intreg pana cand acest lucru sa se intample. Aceasta lege trebuie stopata, pentru ca incurajeaza discriminarea si ofera un exemplu foarte prost!”
De altfel, artista a lansat, in iunie anul acesta, unul dintre cele mai controversate videoclipuri ale sale, pentru piesa „Alejandro”, care ridica problema persoanelor gay.

De la adoptarea ei, in anul 1993, legea „Don’t Ask, Don’t Tell” le impune militarilor americani homosexuali sa nu isi dezvaluie orientarea sexuala, in caz contrar acestia fiind exclusi din armata. In urma adoptarii acestei legi, peste 14.000 de soldati americani au fost concediati.
Iata si filmuletul in care artista isi exprima parerea fata de legea discriminatorie:

Foto : INNA de Romania !

0 comentarii
Artista a postat pe site-ul ei oficial 2 poze pentru a le ura Romanilor un călduros : La multi ani !
Ce parere aveti de poze ?

La multi ani , Romania !

0 comentarii
Pai , ce sa va spun ?! A gata , știu : 
La multi ani Romania ! 
http://coltdesuflet.files.wordpress.com/2009/12/tricolorul2.jpg
După cum știți azi e 1 Decembrie ziua României , iar voi , cititorii mei fideli , sunteți din Romania , ca și mine :)) . 
Sa va las cu poveștile despre Unire și ale alea ca ați auzit destule pe ProTv , și va amintesc 3 lucruri pentru care sărbătorim ziua de 1 Decembrie : 
  • azi nu mergem la servici sau scoală
  • în București se tine o parada 
  • numai filme bune la TV ! :P 

★ PlaYOnS CommunitY ★