29 noiembrie 2010

Vedete vs Internet !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/lady-gaga-white-dress1.jpg
GaGa isi incurajeaza fanii sa nu mai stea pe internet !
Numerosi artisti, precum Lady Gaga, Alicia Keys, Justin Timberlake sau Usher, iau foarte in serios lucrurile cand vine vorba de actiuni caritabile. Acestia si-au unit acum fortele intr-o campanie intitulata “Sacrificarea vietii virtuale”!
Acestia, alaturi de multe alte vedete din lumea muzicii sau a filmului, isi vor sacrifica viata din mediul virtual si, incepand de marti, nu vor mai intra in retelele sociale pe care au conturi. Marti se sarbatoreste “World AIDS Day”, in intreaga lume si, cu aceasta ocazie, vedetele vor incerca sa stranga un milion de dolari, pentru intr-ajutorarea copiilor bolnavi de HIV/SIDA. Pana cand aceasta suma nu va fi atinsa, artistii nu isi vor relua viata pe internet.
Campania pune aceasta boala intr-o alta lumina“, spune Alicia Keys. “Este un mod foarte direct si emotionant, un pic sarcastic, de a atrage atentia oamenilor“, spune cantareata, care are 2,6 milioane de persoane care o urmaresc pe Twitter.
Am sentimentul ca Gaga ar putea strange singura aceasta suma“, spune Leigh Blake, presedintele-fondator al organizatiei Keep a Child Alive, implicata in proiect. Talentata artista are pe Facebook aproape 24 de milioane de fani, care mai mult ca sigur ii vor simti lipsa.
Sa vedem, deci, in cat timp vor reusi vedetele sa mobilizeze oamenii sa doneze o suma oricat de mica pentru copiii bolnavi de SIDA, care merita o sansa la viata.

Rihanna evita sa le arate fanilor latura sa vulnerabila !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/rihanna-loud-promoart.jpg
 Nu aveam niciun dubiu ca Rihanna este o femeie puternica si o artista desavarsita, dar ceea ce nu stiati este ca interpreta face eforturi mari sa-si stapaneasca lacrimile in public, pentru ca fanii sa nu-i poata vedea slabiciunile. Orgoliu sau dovada de maturitate?
Desigur ca am si o latura vulnerabila si sunt convinsa ca multi au o parere preconceputa despre mine. Cei din jur imi vad doar latura dura, ferma, defensiva. (…)Orice femeie este vulnerabila. Numai ca nu-mi place sa plang in public. Nu vreau ca oamenii sa vada ca ma preocupa ceva. Prefer sa joc acest rol – in fond face parte din afacere”, a declarat Rihanna, vrand sa sublinieze inca o data ca in lumea show-bizz-ului este greu sa ai o viata privata.
Rihanna inceput sa se regaseasca tot mai mult in rolul de femeie dura imediat dupa episodul nefast pe care l-a trait alaturi de Chris Brown, ca dovada ca de cele mai multe oori celebritatea are un pret prea mare pentru cei care o prefera ca mod de viata.

★ PlaYOnS CommunitY ★