25 noiembrie 2010

INNA cucereste FaceBook-ul !

0 comentarii
 http://www.innaofficial.com/assets/posts/2010/11/740/inna_portugalia___488.jpg
De curand Inna a depasit 1,5 milioane de fani pe FaceBook, record absolut pentru Romania dar si pentru spatiul Balcanic. Ea a fost de asemenea cel mai vizualizat cantaret pe Youtube zile la rand, la nivel international.
Prezenta activa a Innei in mediul digital o apropie foarte mult de fani, una dintre campaniile sale recente pe FaceBook avand chiar acest scop. Astfel, ‘cenusareasa moderna’, dupa cum a fost denumita de presa germana, s-a apropiat de spiritul fiecareia dintre tarile ce au sustinut-o de-a lungul timpului, printr-o serie de fotografii in care imbraca elemente specifice zonelor respective. Inna a fost asadar, de la zi la zi, Spanish Girl, Portuguese Girl, British Girl sau Italian Girl.
Inna si-a castigat astfel locul pe scena mondiala a muzicii dance, avand un program de concerte foarte incarcat. Desi in doar doua saptamani cumulate va sustine nu mai putin de 9 spectacole in Belgia, Franta, Spania si Italia, cantareata ne-a declarat ca isi doreste foarte mult ca de sarbatori sa se afle acasa, petrecandu-si Craciunul alaturi de familie si de cei dragi !
Bravo INNA !

Rihanna : ,,Vreau un baietel ! "

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/rihanna-marieclaireart820x1025.jpg
In timp ce tot mai multe vedete feminine se gandesc la o familie si eventual la un copil, Rihanna lasa impresia ca nu vrea sa se grabeasca. Asta in aparenta pentru ca in realitate artista a declarat de curand ca ia serios in calcul posibilitatea de a aveaun copil, si asta chiar in viitorul apropiat.
Nu vrea sa leg acest moment de o anumita varsta. Poate sa fie peste un an sau peste zece. (…) Vreau sa spun ca mai am multe lucruri de realizat inainte de a face un copil. Voi sti cand va fi momentul potrivit”, a declarat Rihanna care, de aproape un an, are o relatie cu jucatorul de baseball, Matt Kemp.
Cu toate acestea, surse din anturajul cantaretei au declarat ca Rihanna isi doreste o familie si ca, daca ar ramane insarcinata, si-ar dori sa aiba mai degraba un fiu decat o fiica, pentru ca “fetele sunt in general rebele si cu toane”.
Mi-ar placea sa-mi duc copiii in Barbados. Doar ei m-ar putea determina sa traiesc departe de tot ce am acum. Deci, nu exista nicio sansa sa-mi cresc copiii si sa ma ocup si de cariera mea muzicala cand am un program atat de solicitant”, a declarat Rihanna despre care s-a zvonit la un moment dat ca ar fi insarcinata, dar ca prefera sa tina acest lucru ascuns fata de fani si fata presa.

★ PlaYOnS CommunitY ★