20 noiembrie 2010

Beyonce prea hot pentu minori !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/rihannaheat.jpg
Difuzarea reclamei la parfumul “Heat”, lansat cu putin timp in urma de Beyonce, a fost interzisa in Marea Britanie, in timpul zilei, pe motiv ca ar contine scene mult prea provocatoare. Clipul debuteaza, intr-adevar, cu imaginea cantaretei care apare goala, lucru considerat prea sexy pentru a putea fi vizionat de copii.

Producatorii parfumului au ripostat, spunand ca reclama este doar o proiectie a imaginii vedetei, departe de a fi indecenta. Mai mult, ei au accentuat faptul ca spotul are un continu mai putin sexual decat multe dintre videoclipurile difuzate in timpul zilei. Cu toate argumentele, insa, in urma sesizarilor facute de parintii nemultumiti, s-a luat decizia ca reclama sa fie difuzata dupa ora 19.30.

Va invitam si pe voi sa vizionati spotul si sa ne spuneti daca decizia a fost una corecta. Si, in alta ordine de idei, va nuntam ca dupa albumul premiat cu Grammy “I Am… Sasha Fierce”, cel de-al treilea album de studio al artistei americane, care a debutat direct pe prima poziție in Billboard 200, Beyonce nu s-a lasat pe tanjeala. Din contra, frumoasa cantareata a decis ca, o data cu viitorul album, va incerca sa vina cu propriul sau stil muzical.

“Ador sa dansez, ador sa cant… Momentan ma aflu in studio, scriu piese noi si am o gramada de instrumente live pe care le inserez in melodii, pentru a schimba soundul clasic si a creea propriul meu gen de muzica”, a explicat Beyonce.

Asteptam, asadar, sa vedem cum vor suna noile piese ale artistei… Pana atunci insa puteti sa ne spuneti daca reclama artistei a fost tratata in mod corect:

★ PlaYOnS CommunitY ★