18 noiembrie 2010

Album Nou : Adam Lambert - Acoustic Live

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/adamlambert23art.jpg
Adam Lambert e pus pe fapte mari in ultima vreme: dupa ce a anuntat lansarea primului sau album acustic, Lambert priveste cu optimism o viitoare cariera in lumea filmului.
In mod sigur as fi interesat de asta. Am facut teatru aproape 10 ani in Los Angeles si in Europa. As fi foarte entuziasmat sa ma intorc la actorie si ar insemna enorm de mult pentru mine. Nu am o oferta imediata, dar daca apare ceva, voi accepta cu siguranta.” declara Lambert.
Artistul, care viseaza o cariera la Hollywood, spune ca nu-i displace teatrul absolut deloc, insa ar prefera sa incerce si altceva, de unde si decizia de a se indrepta catre film: “Cred ca mi-ar placea sa joc intr-un rol pe ecrane pentru ca nu prea am facut niciodata asta. Am facut foarte mult teatru si nu m-ar deranja sa fac din nou, dar mi-ar placea sa incerc ceva nou.” – Adam Lambert.
Pana il vor vedea pe ecrane, fanii lui Lambert asteapta insa noul sau album acustic, a carui lansare a fost anuntata pentru 6 decembrie. Noul album, intitulat “Acoustic Live”, este o compilatie ce contine cinci piese acustice, extrase de pe albumul sau de debut, “For Your Entertainment”.
Cantaretul american Adam Lambert a lansat primul sau album in 2009 si a devenit cunoscut pentru show-urile incendiare pe care le face pe scena si apropierea excesiva de fanii sai la concertele live. Iata, asadar, ca fanii lui Adam Lambert se asteapta la surprize care mai de care mai placute de la artistul lor favorit, prima dintre ele fiind albumul “Acoustic Live!”, care va fi lansat in decembrie.

★ PlaYOnS CommunitY ★