16 noiembrie 2010

Justin Timberlake va concerta in Romania !

1 comentarii
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Justin-Timberlake-mv02.jpg
In sfârșit ! Justin Timbarlake vine în România !
Ati auzit bine, Justin Timberlake va concerta in tara noastra la Bucuresti.
Timberlake se afla in negocieri avansate cu unul dintre principalii organizatori de concerte din Romania pentru un show la Bucuresti.
Concertul lui Justin, va fi primul spectacol de mare amploare care va avea loc pe proaspatul renovat stadion, ‘Lia Manoliu’.
Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formatiei ‘N Sync, a carei lansare a fost finantata de catre Lou Pearlman. Este castigator a sase premii Grammy si al unui premiu Emmy.In 2002 a lansat primul album solo, Justified, care s-a vandut in peste 7 milioane de exemplare in intreaga lume.
Al doilea album al lui Timberlake se intituleaza FutureSex/LoveSounds, fiind lansat in 2006. Trei single-uri s-au clasat pe prima pozitie în S.U.A.: SexyBack, My Love si What Goes Around… Comes Around. Alte trei melodii au ajuns in top 20: Summer Love, Love Stoned și Until the End of Time. Pana in ianuarie 2008, FutureSex/LoveSounds s-a comercializat in peste 8 milioane de exemplare. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de exemplare in toata lumea, iar alaturi de ‘N Sync- 50 de milioane de unitati.
Iar daca in ultimul timp, Justin s-a ocupat mai mult de cariera sa actoriceasca, se pare ca in 2011 el se va intoarce pe scena muzicala, probabil si cu un nou album.

★ PlaYOnS CommunitY ★