15 noiembrie 2010

Lady GaGa isi scoate parfum !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/ladygagaPerfume.jpg
 Lady Gaga a devenit un adevarat “icon” atat in lumea muzicii, unde a debutat cu numai doi ani in urma, insa a urcat vertiginos in topuri, dar si in lumea modei, unde s-a impus prin outfit-urile ei cu adevarat iesite din comun. Iata, insa, ca ideile ei pline de creativitate nu se opresc doar la aceste doua domenii- artista a decis ca vrea sa-si lanseze propriul parfum!
Lady Gaga a anuntat zilele trecute, printr-un comunicat de presa, ca a semnat un contract cu compania Coty Inc., alaturi de care  isi va lansa propria linie de parfumuri. Desi exista zvonuri ca primul parfum din colectie se va numi “Monster”, acest lucru nu a fost inca oficial confirmat.
Atractia universala pe care o exercita Lady Gaga reprezinta un subiect fascinant“, spunea Bernd Beetz, CEO la Coty, “are o forta nemaintalnita, este exploziva, provocativa si sexy- trei calitati care paveaza drumul catre o mireasma extraordinara si catre o experienta unica pentru viitorii consumatori“.
Desi Lady Gaga nu ar fi decat una dintre vedetele care detin propria linie de cosmetice, reprezentantii Coty sunt siguri ca parfumul ei se va evidentia printre celelalte si, mai mult, va ajunge la noi segmente de consumatori. “Ii uram un calduros ‘Bun venit!’ in familia Coty lui Lady Gaga si asteptam sa rupem impreuna orice bariere dintre noi si oameni, carora le vom oferi ocazia sa experimenteze frumusetea intr-un mod diferit, unic!“, a mai spus Beetz.
Momentan se estimeaza ca parfumul semnat Lady Gaga va ajunge pe piata in primavara anului 2012.

★ PlaYOnS CommunitY ★