14 noiembrie 2010

New single : Ke$ha - Blow

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/kesha_2art112.jpg
Daca stam sa ne gandim ca in ultima perioada a lansat single dupa single, putem spune cu siguranta ca acum este momentul Ke$hei: dupa “Sleazy” si “Cannibal”, o noua piesa de pe albumul “Cannibal” “a scapat” pe internet. Este vorba de “Blow”, o invitatie la dans adresata fanilor din intreaga lume!
Cu un sound electro-dance care te face sa sari direct pe ringul de dans, “Blow” este ceva mai…cumintica decat “Cannibal” si “Sleazy”, unde aluziile sexuale sunt evidente. In rest, Ke$ha isi pastreaza aura de adolescenta rebela, in stare sa fure bauturi de la bar si sa petreaca pana dimineata in locatii neconventionale.
Versurile aduc cumva aminte de hit-ul “Take It Off”, de pe precedentul album al Ke$hei, “Animal”: “ Podeaua este acoperita de praf amestecat cu sclipici/ Suntem frumosi si nepasatori/ Suntem tineri si plictisiti de toate”, canta Ke$ha cu impertinenta.
Chiar daca nu va deveni neaparat un hit – desi asta ramane de vazut! – “Blow” este genul de piesa care merita inclusa in play-list-ul unei petreceri!
Cum ti se pare?

★ PlaYOnS CommunitY ★