11 noiembrie 2010

Lady Gaga a fost amenintata cu moartea !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/lady-gaga-2009-blood-art1.jpg
O rusoaica ii pune viata în pericol lui Lady GaGa !
Lady Gaga a fost mereu foarte speriata de faptul ca cineva i-ar putea face rau si intotdeauna a avut o echipa de bodyguarzi in preajma sa. Acum, insa, spaima artistei a atins cote maxime, dupa ce o fana rusoaica i-a transmis – printr-o ciudata scrisoare – ca ar vrea sa o impuste in cap.
Cantareata a obtinut un ordin de restrictie impotriva Anastasiei Obukhova, in varsta de 26 de ani, care locuieste in New York. Acesta a fost prevenita nu se apropie mai mult de 4.500 de metri de vedeta.
Iata ce-i scria tanata rusoaica artistei: “Imi apari in vise. As vrea sa mor, dar impreuna cu tine!”. Aceasta explica faptul ca, spre deosebire de Mark Chapman, barbatul care l-a asasinat pe John Lennon in fata locuintei sale in 1980, ea nu va comite o simpla crima: “Nu sunt Mark Chapman… Nu vei muri doar tu, ma voi impusca si eu in cap.
Surse din anturajul lui Lady Gaga au declarat ca acum paza acesteia a fost din nou intarita, pentru a nu exista niciun fel de risc: “Garzile sale de corp se afla intotdeauna in apropiere. A devenit foarte  dependenta de ele si nu pleaca nicaieri fara echipa de securitate. Bodyguard-ul personal sta cu ea in camera in timp ce doarme.”
Iata, asadar, ca si celebritatea are pretul sau. Voi ce credeti, are Lady Gaga motive sa se teama?

★ PlaYOnS CommunitY ★