10 noiembrie 2010

P!nk este însărcinata !

0 comentarii
http://cm1.theinsider.com/thumbnail/440/563/cm1.theinsider.com/media/0/562/56/carey-hart-pnk-hard-huntington-collection-3.jpg
P!nk & Carey - 2 viitori părinti ! 
Cântăreața este insarcinata, iar Carey Hart este tatal copilului!

O sursa apropiata cuplului a declarat catre publicatia US Weekley ca “Pink este insarcinata in saptamana a 12-a…vroia sa o faca intre turnee, cand are mai mult timp liber“.

Sursa adauga faptul ca dupa cearta din 2008 dintre cei doi “Pink era determinata sa transforme aceasta relatie intr-una solida. Acum este fericita.”

“Amandoi sunt foarte fericiti, iar ea este entuziasmata ca a ramas insarcinata foarte repede! O sa fie o mama minunata,” a spus sursa.

Cu toate ca aceasta stire nu vine direct de la cantareata, sursa citata este considerata a fi una foarte credibila, iar acum nu trebuie sa ne gandim decat la ce va fi, baiat sau fata?

Pe Pink o puteti urmari in fiecare zi pe net , in videoclipul single-ului ‘Raise Your Glass’, piesa recomandata de ZobBy . ;)

Eminem vrea sa se însoare !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/eminem-no-afraid-art7.jpg
Cu toata alura sa de tip dur, care n-ar da doi bani pe o relatie, se pare ca Eminem isi doreste pe cineva care sa-i fie alaturi. Rapperul recunoaste insa ca are o problema: femeile nu-i mai inspira deloc incredere!

“Nu prea am incredere in oameni, fie ca este vorba de prieteni, femei, si asa mai departe. Intotdeauna ajung sa ma intreb care sunt adevaratele lor intentii”, a declarat rapperul pentru publicatia Rolling Stone.

Eminem, care s-a casatorit si a divortat de doua ori de prima sa iubire, Kimberley Anne Scott, a recunoscut ca isi doreste foarte mult sa gaseasca femeia potrivita, insa statutul sau de vedeta il impedica sa aiba o viata privata. “Nu pot sa-mi planific o intalnire atat timp cat toata lumea este cu ochii pe mine. Sa ies in public cu cineva este curata nebunie”, a declarat rapper-ul care nu-si doreste sa fie curtat de femei doar pentru faima si banii sai.

Cu toate acestea Eminem admite ca-si va da toata silinta sa faca o relatie sa mearga atunci cand va gasi persoana potrivita: “Mi-ar placea sa am din nou o relatie. In fond cine nu-si doreste asta? Numai ca din pozitia pe care o am imi este foarte greu sa intalnesc persoane noi”, a mai declarat rapper-ul despre care se stie ca obisnuieste sa-si exteriorizeze dezamagirile amoroase in versurile melodiilor pe care le compune. De dragul relatiilor viitoare ar fi mai bine pentru Eminem sa scape de acest prost obicei!

★ PlaYOnS CommunitY ★