8 noiembrie 2010

New : Michael Jackson - Breaking News

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Michael-Jackson-black-White-art1.jpg
In principalul single al albumului ‘Michael’, Regele Muzicii Pop mustreaza presa pentru ca a fost urmarit si atacat in “stirile lor senzationale”.
Pe piesa, il putem asculta pe Michael cum vorbeste despre viata lui, despre cum era analizat de jurnalisti si paparazzi, care parea ca vor sa-i distruga viata.
“Breaking News’ reprezinta primul single extras de pe primul album post-mortem semnat de Michael Jackson, ‘Michael’, care va fi lansat in Statele Unite pe 14 decembrie. Lansarea de album a fost intampinata de controverse, pentru ca familia lui a fost impotriva acestui material, iar unele zvonuri sugerau ca piesele au fost inregistrate de un impostor.
Insa casa de discuri Sony Music Group a insistat ca au fost facute studii pentru a dovedi ca melodiile sunt autentice. “Ne aratam multumiti fata de rezultatele ultimului nostru studiu privind autenticitatea melodiilor de pe noul album Michael Jackon. Tinand cont si de marturiile oamenilor care au lucrat cu Michael la acest material si de studiul facut de noi, putem spune ca vocea apartine in totalitate regretatului Rege al Muzicii Pop.”
Pe Michael Jackson il puteti urmari in fiecare zi la Utv, de luni pana vineri in emisiunea ‘3 From MJ’, unde poti asculta cele mai tari hit-uri ale Regelui Muzicii Pop.

★ PlaYOnS CommunitY ★