1 noiembrie 2010

A Nightmare On Elm Street (2010) DVDRip

0 comentarii
http://film-book.com/wp-content/uploads/2010/02/A-Nightmare-on-Elm-Street-2010-movie-poster.jpg
A Nightmare on Elm Street este un remake al clasicului horror din 1984 regizat de Wes Craven. In aceasta poveste care arata originile teribilului Freddy Krueger, aflam cum a murit acest criminal de copii si cum s-a intors in cosmarurile copiilor de pe strada Elm. Tinta lui este o tanara pe nume Nancy, care are cosmaruri despre un individ infricosator, cu degete in forma de cutite. In scurt timp, ea afla ca si prietenii ei au aceleasi visuri si cand acestia incep sa moara unul cate unul, Nancy isi da seama ca trebuie sa ramana treaza pentru a supravietui. Descoperind identitatea ucigasului din vis, si conexiunea acestuia cu copiii de pe strada Elm, Nancy concepe un plan pentru a-l ucide pe Freddy.

Vampires Suck (2010) DVDRip

0 comentarii
http://4.bp.blogspot.com/_-OpzhtqyVf4/TGwYyECfO4I/AAAAAAAAKHs/uftaLBewsj8/s1600/vampires-suck-poster-new-moon-2010.JPG
O parodie a filmelor cu vampiri, unde adolescenta Becca se află prinsă la mijloc între doi băieţi care deţin diferite secrete. Când ea şi prietenii ei se luptă cu o serie de drame, totul se agravează la balul lor.
Vampires Suck este o pardoie după celebra serie Twilight şi este realizată de Jason Friedberg şi Aaron Seltzer, cei care au adus pe marile ecrane Meet the Spartans şi Epic Movie.
Pe lângă parodierea personajelor din Twilight, în Vampires Suck veţi recunoaşte şi scene din Alice in Wonderland sau un personaj care seamănă foarte mult cu celebra Lady Gaga .

★ PlaYOnS CommunitY ★