30 octombrie 2010

Charlie St. Cloud (2010) DVDRip

0 comentarii
http://kingsheepblog.files.wordpress.com/2010/07/charlie-st-cloud-poster.jpg?w=500&h=755
Bazata pe romanul "The Death and Life of Charlie St. Cloud" al autorului Ben Sherwood, aceasta drama romantica il are in centrul actiunii pe tanarul Charlie, care este adorat de catre mama lui Louise si de catre fratele mai mic pe nume Sam si care are un viitor stralucit de vreme ce a obtinut o bursa scolara si a cucerit o multime de premii si medalii navigand cu yachtul. Atunci cand este victima unui accident de masina in care mezinul Sam decedeaza, Charlie este coplesit de suferinta si sentimente de culpabilitate intrucat el se afla la volan in noaptea fatidica. Legatura afectiva speciala dintre cei doi frati ii permite lui Charlie St. Cloud sa vada fantoma lui Sam si sa isi indeplineasca promisiunea facuta acestuia de a juca baseball cu el in fiecare zi, ceea ce ii alina cat de cat durerea. Insa atunci cand Charlie se indragosteste de colega de clasa din liceu Tess Carroll, trebuie sa lase in urma umbrele trecutului si sa priveasca cu speranta spre viitor daca doreste sa aiba o relatie cu fata de care se simte atras.

Video : Don Baxter - Intro ( Ce zici !? )

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/don-baxter-hahahaproduction-art.jpg
Dupa doua albume lansate sub nume propriu, 37 de hit-uri produse pentru alti artisti, 13 featuring-uri cu artisti foarte cunoscuti, 157 de beat-uri uitate in calculator, 183 de nopti nedormite, 1253 de litri de vin consumati, 6 ani de pauza de imagine, Don Baxter isi revine si scoate videoclip chiar la Intro.

Don Baxter este unul dintre cei mai mari producatori de hip-hop din Romania; cunoscatorii il numesc un clasic al industriei autohtone.

Din impresionanta lista de colaborari a maestrului putem aminti nume ca: BUG Mafia (albume: Nascut si crecut in Pantelimon, Deasupra tuturor, De cartier), La Familia (albume: Baieti de cartier, Punct si de la capat), Codu’ Penal, sau colaborari cu artisti ca Smiley, Simplu, Alex Velea, Corina, Delia, Catalina Toma, Moni-K etc.

Videoclipul Intro -ului a fost regizat de catre Dani Ilinca si in el il putem recunoaste pe Francezu’, unul dintre membrii trupei Simplu.

Piesa a fost compusa de casa de productie a lui Smiley – HaHaHa Production – si vine cu un sound actual, demn de o revenire, despre care Don Baxter declara: “Sunt foarte multumit ca mi-am revenit fara sa ajung la dezintoxicare.”

★ PlaYOnS CommunitY ★