29 octombrie 2010

Video : Katy Perry - Firework

0 comentarii
 http://www.divercitycafe.ro/wp-content/gallery/live-katy-perry-firework-x-factor/katy-perry-firework-official-single-cover.jpg
Dupa ce a pozat imbracata in dulciuri pentru videoclipul piesei “California Gurls”, Katy Perry revine intr-o ipostaza la fel de incitanta: in noul sau videoclip, “Firework”, artista scoate scantei…la propriu!

Videoclipul incepe cu recent casatorita doamna Russell Brand trimitand valuri de energie pozitiva in intreaga lume, de pe varful unei cladiri inalte din Budapesta. Printre cei care ajung sa primeasca “mesajul” sau energetic, se numara un tanar bolnav de cancer, o tanara supraponderala, un adolescent care tocmai urmeaza sa fie jefuit si un potential gay. In final cei patru se altura unui grup mai mare de tineri care o insotesc pe artista la o petrecere privata in aer liber, cu mult antren si…multe artificii.

“Oamenii adopta melodia ca pe un imn propriu si consider ca este greu sa scrii un imn, care chiar sa aiba greutate si valoare”, spune Katy. Mesajul piesei “Firework” tinteste comunitatea tinerilor gay, care trebuie sa gaseasca forta pentru a depasi momentele grele, cauzate de orientarea lor sexuala.

Insa cel mai controversat moment este acela in care din sutienul artistei incep sa iasa artificii, gratie unui truc pirotehnic care aminteste, desigur, de jetul de frisca din “California Gurls”.

“Firework” este cel de-al treilea single de pe noul album al artistei, “Teenage Dream”.

★ PlaYOnS CommunitY ★