28 octombrie 2010

Thriller-ul lui MJ va deveni film !

0 comentarii
http://www.filmnet.dk/UserFiles/image/CilleNeumann/michael-jackson-thriller.jpg
Michael Jackson a fost declarat recent cea mai profitabilă vedetă decedată şi se pare că va deţine acest titlu multă vreme, viaţa şi activitatea sa fiind surse inepuizabile de inspiraţie pentru mulți alţi artişti şi producători de evenimente artistice. Printre ultimele producţii de acest fel se numără filmul ce va fi realizat după videoclipul hit-ului Thriller, anunţă Deadline.

GK Films se va ocupa de producţia filmului, iar Kenny Ortega, cel care a regizat şi documentarul postum despre ultimul turneu al starului, This Is It, va prelua regia. Scenariul, care îi va aparţine lui Jeremy Garelick şi compozitorului de la Thriller, John Landis, se va axa pe oraşul prezentat în videoclip, dar şi pe personajul naratorului, Vincent Price, faimos actor american de filme horror.

Numit cel mai bun videoclip al tuturor timpurilor, Thriller se poate asemăna cu un film de scurtmetraj, el având 14 minute. Cu subiectul şi imaginile sale neobişnuite, a devenit un adevărat fenomen al vremii când a fost lansat în 1983, iar în 2009 a devenit singurul videoclip clasat în National Film Registry şi în Library of Congress din Statele Unite.

Thriller nu va fi însă un film de buget mare, suma care se vehiculează în jurul proiectului fiind de aproximativ 50 de milioane de dolari. În afară de GK Films, Summit, Lionsgate and Fox 2000 sunt şi ele dornice să achiziţioneze drepturile de producţie.

Pe lângă lung metrajul Thriller, producătorii Ivan Reitman şi Tom Pollock au în plan un film despre copilăria lui Michael, iar Cirque du Soleil doreşte să producă spectacole care să aiba la bază muzica pop-starului. Iniţiative încurajate şi aprobate poate de milioanele de fani din toată lumea ai legendei muzicii pop, dar şi exterm de profitabile pentru producătorii lor.

Lady Gaga poarta rochii traditionale romanesti !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/ladygaga-rom1.jpg
Lady Gaga a fost surprinsa, saptamana trecuta, iesind dintr-un hotel din Londra, imbracata intr-o rochie semnata de designerul roman Ingrid Vlaslov.
Rochia face parte din colectia pe care creatoarea de moda a lansat-o, in luna septembrie, la Paris Fashion Week. Inspirata din arta traditionala romaneasca, colectia intitulata “I feel love…” e caracterizata de taieturi simple, inspirate din moda anilor ’70.
Este vorba despre ultima creatie din colectia SS2011, recent prezentata la Paris Fashion Week. Desi e o rochie diafana, mi se pare ca i se potriveste foarte bine nonconformistei Lady Gaga. Este o mare satisfactie pentru mine si o realizare  extraordinara pentru brandul meu, prezent  doar de un an pe piata internationala”, a declarat Ingrid Vlasov, citata de acasa.ro.
Nu este prima data cand Lady Gaga, cunoscuta pentru preferintele sale excentrice in materie de moda, alege creatiile romancei. In primavara, cantareata a fost vazuta purtand o rochie din colectia toamna-iarna 2010-2011.

★ PlaYOnS CommunitY ★